Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Φαρμακείο

The Cutting Edge

Φαρμακείο Το Cut Edge είναι ένα φαρμακείο διανομής που σχετίζεται με το γειτονικό Γενικό Νοσοκομείο Daiichi στην πόλη Himeji της Ιαπωνίας. Σε αυτόν τον τύπο φαρμακείων ο πελάτης δεν έχει άμεση πρόσβαση στα προϊόντα όπως στον τύπο λιανικής. Μάλλον τα φάρμακά του θα παρασκευαστούν στην πίσω αυλή από έναν φαρμακοποιό αφού παρουσιάσει ιατρική συνταγή. Αυτό το νέο κτίριο σχεδιάστηκε για να προάγει την εικόνα του νοσοκομείου εισάγοντας μια ευκρινή εικόνα υψηλής τεχνολογίας σύμφωνα με μια προηγμένη ιατρική τεχνολογία. Καταλήγει σε ένα λευκό μινιμαλιστικό αλλά πλήρως λειτουργικό χώρο.

Το Κινέζικο Εστιατόριο

Pekin Kaku

Το Κινέζικο Εστιατόριο Η νέα ανακαίνιση του εστιατορίου Pekin-kaku προσφέρει μια στυλιστική ερμηνεία του τι θα μπορούσε να είναι ένα εστιατόριο σε στυλ Πεκίνου, απορρίπτοντας τον παραδοσιακό άφθονα διακοσμητικό σχεδιασμό υπέρ μιας πιο απλοϊκής αρχιτεκτονικής. Το ανώτατο όριο διαθέτει ένα κόκκινο-Aurora που δημιουργήθηκε με κουρτίνες κορδονιών μήκους 80 μέτρων, ενώ οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με παραδοσιακά σκοτεινά τούβλα της Σαγκάης. Πολιτιστικά στοιχεία από την χιλιετή κινεζική κληρονομιά, συμπεριλαμβανομένων των πολεμιστών τερακότας, του κόκκινου λαγού και της κινεζικής κεραμικής, επισημάνθηκαν σε μια μινιμαλιστική οθόνη που παρέχει μια αντίθεση προσέγγισης στα διακοσμητικά στοιχεία.

Το Ιαπωνικό Εστιατόριο

Moritomi

Το Ιαπωνικό Εστιατόριο Η μετεγκατάσταση του Moritomi, ενός εστιατορίου που προσφέρει ιαπωνική κουζίνα, δίπλα στην παγκόσμια κληρονομιά Himeji Castle εξερευνά τις σχέσεις μεταξύ υλιστικότητας, σχήματος και παραδοσιακής ερμηνείας της αρχιτεκτονικής. Ο νέος χώρος προσπαθεί να αναπαράγει το μοτίβο οχυρώσεων από πέτρινα κάστρα σε διάφορα υλικά, συμπεριλαμβανομένων τραχιών και στιλβωμένων πετρών, χάλυβα με επικάλυψη από μαύρο οξείδιο και τατάμι. Ένα δάπεδο φτιαγμένο από μικρά χαλίκια με επικάλυψη ρητίνης αντιπροσωπεύει την τάφρο του κάστρου. Δύο χρώματα, άσπρο και μαύρο, ρέει σαν νερό από έξω και διασχίζει την ξύλινη πόρτα εισόδου, διακοσμημένη με πλέγμα, στην αίθουσα υποδοχής.

Η Οικογενειακή Κατοικία

Sleeve House

Η Οικογενειακή Κατοικία Αυτό το πραγματικά μοναδικό σπίτι σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα και λόγιο Adam Dayem και κέρδισε πρόσφατα τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό American-Architects US Building of the Year. Η κατοικία 3-BR / 2.5-μπάνιου βρίσκεται σε ανοιχτά, κυλιόμενα λιβάδια, σε ένα περιβάλλον που προσφέρει προστασία της ιδιωτικής ζωής, καθώς και δραματική θέα στην κοιλάδα και στο βουνό. Όσο αινιγματικό και πρακτικό, η δομή έχει σχεδιαστεί διαγραμματικά ως δύο τεμνόμενοι όγκοι που μοιάζουν με μανίκι. Η βιώσιμη ξυλεία πρόσοψη από ξύλο δίνει στο σπίτι μια τραχιά, ξεπερασμένη υφή, μια σύγχρονη επανερμηνεία παλαιών αχυρώνων στην κοιλάδα του Hudson.

Ο Χώρος Τέχνης

Surely

Ο Χώρος Τέχνης Πρόκειται για μια τέχνη, απλή και λιανική, όλα συνδυάζονται σε ένα χώρο. Δεδομένου ότι η αρχιτεκτονική είναι ένα εργοστάσιο που λειτουργεί ως γάντζος ένδυσης. Όλο το κτίριο διατηρεί μια στίγματα υφή του τοίχου, καθώς μια υφή στρώματος του χώρου, δημιουργεί μια διαφορετική αντίθεση με το εξωτερικό, δημιουργεί επίσης μια εμπειρία χώρου. Εγκατέλειψε πάρα πολύ σκληρή διακόσμηση, χρησιμοποίησε κάποια απαλή διακόσμηση για εμφάνιση που δημιούργησε μια χαλαρωτική αίσθηση. Η αντίθεση μεταξύ δημιουργίας και πρώιμου σταδίου είναι πιο ευέλικτη για τη βιώσιμη ανάπτυξη του χώρου στο μέλλον.

Το Κέντρο Πωλήσεων

Shuimolanting

Το Κέντρο Πωλήσεων Το κινέζικο στιλ αυτής της θήκης υιοθετεί την κόκκινη πέτρα από σκούρο καφέ στην αγορά και το κενό του φυσικού φωτισμού του παραθύρου του δαπέδου, σχηματίζοντας μια αντίθεση μεταξύ του φωτός και της σκιάς, του εικονικού και του πραγματικού. Οι εικονικές και ξύλινες γρίλιες από αλουμίνιο, τα κομμάτια φύλλων λωτού από χαλκό στο γραφικό σημείο του νερού και η τέχνη εγκατάστασης δομής κινεζικού χαρακτήρα στην υπόλοιπη περιοχή είναι το σημείο της «αυλής ορχιδέας μελανιού». υπόθεση. Συγκεκριμένα, η χρήση νέων υλικών της ευλογιάς, στο συνηθισμένο highlight είναι εξαιρετική, αλλά επίσης μειώνει έξυπνα το κόστος της επιφάνειας.