Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Σχεδιασμός Αρχιτεκτονικής Πρόσοψης

Cecilip

Ο Σχεδιασμός Αρχιτεκτονικής Πρόσοψης Ο σχεδιασμός του φακέλου του Cecilip συμμορφώνεται με μια υπέρθεση οριζόντιων στοιχείων που επιτρέπει την επίτευξη της οργανικής μορφής που διακρίνει τον όγκο του κτιρίου. Κάθε ενότητα αποτελείται από τμήματα γραμμών γραμμένων εντός της ακτίνας της καμπυλότητας που πρόκειται να σχηματιστεί. Τα τεμάχια χρησιμοποιούσαν ορθογώνια προφίλ από ανοδιωμένο αλουμίνιο από ασήμι πλάτους 10 cm και πάχους 2 mm και τοποθετήθηκαν σε σύνθετο πάνελ αλουμινίου. Μόλις συναρμολογήθηκε το δομοστοιχείο, το μπροστινό μέρος επικαλύφθηκε με ανοξείδωτο ατσάλι 22 gauge.

Κατάστημα

Ilumel

Κατάστημα Μετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες ιστορίας, το κατάστημα Ilumel είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο διάσημες εταιρείες στη Δομινικανή Δημοκρατία στην αγορά επίπλων, φωτισμού και διακόσμησης. Η πιο πρόσφατη παρέμβαση ανταποκρίνεται στην ανάγκη επέκτασης των εκθεσιακών χώρων και στον ορισμό μιας πιο καθαρής και πιο αρθρωτής διαδρομής που επιτρέπει να εκτιμήσουμε την ποικιλία των διαθέσιμων συλλογών.

Ο Σχεδιασμός Τέχνης

Hand down the Tale of the HEIKE

Ο Σχεδιασμός Τέχνης Τρισδιάστατος σχεδιασμός σκηνής με χρήση ολόκληρου του χώρου της σκηνής. Προσπαθούμε για νέο ιαπωνικό χορό, και αυτό είναι ένα σχέδιο της σκηνικής τέχνης που στοχεύει στην ιδανική μορφή του σύγχρονου ιαπωνικού χορού. Σε αντίθεση με τον παραδοσιακό ιαπωνικό χορό της δισδιάστατης σκηνικής τέχνης, ο τρισδιάστατος σχεδιασμός που εκμεταλλεύεται ολόκληρο τον χώρο της σκηνής.

Η Ανακαίνιση Του Ξενοδοχείου

Renovated Fisherman's House

Η Ανακαίνιση Του Ξενοδοχείου Το ξενοδοχείο SIXX βρίσκεται στο χωριό Houhai του κόλπου Haitang στη Sanya. Η νότια θάλασσα της Κίνας απέχει 10μ. Μπροστά από το ξενοδοχείο και το Houhai είναι γνωστό ως ο παράδεισος του σερφ στην Κίνα. Ο αρχιτέκτονας μετέτρεψε το αρχικό τριώροφο κτίριο, το οποίο σερβίρεται για μια τοπική οικογένεια ψαράδων για χρόνια, σε ένα ξενοδοχείο θέρετρου σέρφινγκ, ενισχύοντας την παλιά δομή και ανακαινίζοντας τον εσωτερικό χώρο.

Η Διαμονή Του Σαββατοκύριακου

Cliff House

Η Διαμονή Του Σαββατοκύριακου Πρόκειται για μια καμπίνα ψαρέματος με θέα στο βουνό, στην όχθη του ποταμού Heaven («Tenkawa» στα ιαπωνικά). Κατασκευασμένο από οπλισμένο σκυρόδεμα, το σχήμα είναι ένας απλός σωλήνας, μήκους έξι μέτρων. Το άκρο του δρόμου του σωλήνα αντισταθμίζεται και αγκυροβολείται βαθιά στο έδαφος, έτσι ώστε να εκτείνεται οριζόντια από την όχθη και κρέμεται πάνω από το νερό. Ο σχεδιασμός είναι απλός, το εσωτερικό είναι ευρύχωρο και το κατάστρωμα δίπλα στο ποτάμι είναι ανοιχτό στον ουρανό, τα βουνά και το ποτάμι. Χτισμένο κάτω από το επίπεδο του δρόμου, μόνο η οροφή της καμπίνας είναι ορατή, από την άκρη του δρόμου, οπότε η κατασκευή δεν εμποδίζει την θέα.

Η Εσωτερική Διακόσμηση Της Βιβλιοθήκης

Veranda on a Roof

Η Εσωτερική Διακόσμηση Της Βιβλιοθήκης Το Kalpak Shah of Studio Course έχει ανακαινίσει το ανώτερο επίπεδο ενός ρετιρέ διαμέρισμα στο Pune, δυτική Ινδία, δημιουργώντας ένα συνδυασμό εσωτερικών και εξωτερικών δωματίων που περιβάλλουν έναν κήπο στον τελευταίο όροφο. Το τοπικό στούντιο, το οποίο εδρεύει επίσης στο Πούνε, στόχευε να μετατρέψει τον ανεπαρκώς χρησιμοποιημένο όροφο του σπιτιού σε μια περιοχή παρόμοια με τη βεράντα ενός παραδοσιακού ινδικού σπιτιού.