Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Διαμονή Του Σαββατοκύριακου

Cliff House

Η Διαμονή Του Σαββατοκύριακου Πρόκειται για μια καμπίνα ψαρέματος με θέα στο βουνό, στην όχθη του ποταμού Heaven («Tenkawa» στα ιαπωνικά). Κατασκευασμένο από οπλισμένο σκυρόδεμα, το σχήμα είναι ένας απλός σωλήνας, μήκους έξι μέτρων. Το άκρο του δρόμου του σωλήνα αντισταθμίζεται και αγκυροβολείται βαθιά στο έδαφος, έτσι ώστε να εκτείνεται οριζόντια από την όχθη και κρέμεται πάνω από το νερό. Ο σχεδιασμός είναι απλός, το εσωτερικό είναι ευρύχωρο και το κατάστρωμα δίπλα στο ποτάμι είναι ανοιχτό στον ουρανό, τα βουνά και το ποτάμι. Χτισμένο κάτω από το επίπεδο του δρόμου, μόνο η οροφή της καμπίνας είναι ορατή, από την άκρη του δρόμου, οπότε η κατασκευή δεν εμποδίζει την θέα.

Όνομα έργου : Cliff House, Όνομα σχεδιαστών : Masato Sekiya, Όνομα πελάτη : PLANET Creations Sekiya Masato Architecture Design Office.

Cliff House Η Διαμονή Του Σαββατοκύριακου

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.