Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Παιχνίδια

Minimals

Παιχνίδια Τα Minimal είναι μια αξιολάτρευτη γραμμή αρθρωτών ζώων που χαρακτηρίζεται από τη χρήση πρωτογενούς παλέτας χρωμάτων και γεωμετρικών σχημάτων. Το όνομα προέρχεται, ταυτόχρονα, από τη λέξη "Μινιμαλισμός" και τη συστολή των "Μίνι-Ζώων". Σίγουρα, είναι έτοιμοι να εκθέσουν την ουσία του παιχνιδιού εξαλείφοντας όλες τις μη απαραίτητες μορφές, χαρακτηριστικά και έννοιες. Μαζί, δημιουργούν ένα παντόν με χρώματα, ζώα, ρούχα και αρχέτυπα, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να επιλέξουν τον χαρακτήρα με τον οποίο ταυτίζονται.

Το Ασύρματο Ηχείο

Saxound

Το Ασύρματο Ηχείο Το Saxound είναι μια μοναδική ιδέα εμπνευσμένη από μερικούς από τους κορυφαίους ομιλητές στον κόσμο. Είναι μια συγχώνευση της καλύτερης καινοτομίας που έχει γίνει ήδη πριν από λίγα χρόνια, με ένα μείγμα της δικής μας καινοτομίας, καθιστώντας έτσι μια εντελώς νέα εμπειρία για το άνθρωποι. Τα βασικά στοιχεία του Saxound είναι το κυλινδρικό σχήμα και το σπείρωμα. Οι διαστάσεις του Saxound εμπνέονται από έναν κανονικό συμπαγή δίσκο διαμέτρου 13 εκατοστών και ύψους 9,5 εκατοστών, ο οποίος μπορεί να μετατοπιστεί με το ένα χέρι. Αποτελείται από δύο 1 "Tweeter, δύο μεσαίοι οδηγοί 2" και ένα καλοριφέρ μπάσων τοποθετημένα σε τόσο μικρό παράγοντα.

Καρέκλα

DARYA

Καρέκλα Στην πραγματικότητα, αυτή η καρέκλα είναι εμπνευσμένη από ένα όμορφο κορίτσι, ένα όμορφο, παιχνιδιάρικο κορίτσι που είναι καταγωγή, κομψό και χαλαρό! με μακριά τονωμένα χέρια και πόδια. αυτή είναι μια καρέκλα που σχεδίασα με αγάπη και είναι λαξευμένη στο χέρι. Το όνομα αυτού του κοριτσιού είναι "Darya."

Το Ακουστικό Bluetooth

Bluetrek Titanium +

Το Ακουστικό Bluetooth Αυτό το νέο ακουστικό "Titanium +" από το Bluetrek, φινίρισμα σε κομψό σχεδιασμό που συμβολίζει το "φτάνοντας" (ο σωλήνας μπούμα που εκτείνεται από το κυκλικό κομμάτι αυτιού), χτισμένος σε ένα ανθεκτικό υλικό - κράμα αλουμινίου αλουμινίου, και πάνω απ 'όλα, εξοπλισμένο με τη δυνατότητα για ροή σήματος ήχου από τις τελευταίες έξυπνες συσκευές. Η λειτουργία γρήγορης φόρτισης επιτρέπει την επέκταση της συνομιλίας σας σε μια στιγμή. Ο εκκρεμών διπλώματος ευρεσιτεχνίας σχεδιασμός τοποθέτησης μπαταρίας επιτρέπει την ισορροπία βάρους στο ακουστικό για να βελτιώσει την άνεση της χρήσης.

Το Μίξερ Νιπτήρα

Straw

Το Μίξερ Νιπτήρα Ο σχεδιασμός του αναμεικτήρα Straw faucet basin είναι εμπνευσμένος από τις σωληνοειδείς μορφές νέων και διασκεδαστικών καλαμακιών που συνοδεύονται από ένα δροσιστικό ποτό το καλοκαίρι ή ένα ζεστό ρόφημα το χειμώνα. Με αυτό το έργο θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα αντικείμενο σύγχρονου, ορμητικού και διασκεδαστικού σχεδιασμού ταυτόχρονα. Υποθέτοντας τη λεκάνη ως εμπορευματοκιβώτιο, η αρχική ιδέα είχε ως στόχο να τονίσει τη βρύση ως στοιχείο επαφής με τον χρήστη, όπως ακριβώς τα καλαμάκια είναι το σημείο επαφής με ένα ποτό.

Το Μίξερ Νιπτήρα

Smooth

Το Μίξερ Νιπτήρα Ο σχεδιασμός του μίκτη λεκάνης Smooth faucet είναι εμπνευσμένος στην πιο καθαρή μορφή ενός κυλίνδρου, δημιουργώντας ένα φυσικό επακόλουθο του σωλήνα όπου ρέει μέχρι να φτάσει στον χρήστη. Στόχος μας ήταν η αποδόμηση των συνηθισμένων σύνθετων μορφών που έχει αυτό το είδος προϊόντος, με αποτέλεσμα μια ομαλή κυλινδρική και αρκετά μινιμαλιστική μορφή. Η κομψή εμφάνιση που προκαλείται από τις γραμμές γίνεται αρκετά εκπληκτική όταν αυτό το αντικείμενο αναλαμβάνει τη λειτουργία του ως διεπαφή χρήστη, γιατί αυτό είναι ένα μοντέλο που συνδυάζει μια δυναμική σχεδίαση με την τέλεια λειτουργικότητα ενός μίξερ λεκάνης.