Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Βρύση

Amphora

Βρύση Το Amphora serie έχει σχεδιαστεί για να συνδέει το παρελθόν και το μέλλον και δίνει την ευκαιρία να ζήσετε τις βασικές και λειτουργικές μορφές των αρχαίων χρόνων. Δεν ήταν εύκολο όπως σήμερα να κάνουμε προσβάσιμο νερό πηγής ζωής μας εκείνες τις μέρες. Η ασυνήθιστη μορφή του Faucet προέρχεται από αιώνες πριν από σήμερα, αλλά η κασέτα εξοικονόμησης νερού φέρνει αύριο. Βρύση ρετρό σχεδιασμένη από βρύσες του δρόμου της αρχαίας εποχής και φέρνει αισθητική στα μπάνια σας.

Νιπτήρας

Serel Wave

Νιπτήρας Το νιπτήρα SEREL Wave παίρνει τη θέση του σε μοντέρνα μπάνια με τις ονομαστικές του γραμμές, λειτουργικές λύσεις και εντυπωσιακή ποιότητα. SEREL Νιπτήρας κυμάτων; ενώ αλλάζει την τρέχουσα αντίληψη του διπλού νιπτήρα με τη μοναδική του μορφή μπολ, περιλαμβάνει επίσης τη χρήση ενηλίκων και παιδιών μαζί με την αισθητική του μορφή. Εκτός από τη χρήση ως παιδική λεκάνη, παρέχει λειτουργία για το πλύσιμο και τον καθαρισμό παπουτσιών που χρησιμοποιείται στον πολιτισμό του Ισλάμ. Η γενική προσέγγιση στο σχεδιασμό του νιπτήρα είναι ο μοντερνισμός και η λειτουργικότητα. Αυτή η προσέγγιση επηρεάζει το σχεδιασμό τόσο σημαντικά.

Σετ Μπάνιου

LOTUS

Σετ Μπάνιου Ο προβληματισμός στα μπάνια των λουλουδιών Lotus… Το λουτρό Lotus υλοποιήθηκε εμπνευσμένο από το σχήμα των φύλλων του λουλουδιού Lotus, ο Zhou Dunyi, ο οποίος διδάσκει τη φιλοσοφία του Κομφούκιου, είπε: «Μου αρέσει το λουλούδι Lotus αφού μεγαλώνει στη λάσπη και δεν λερώνεται ποτέ», ο λόγος του. Τα φύλλα λωτού είναι απωθητικά βρωμιάς όπως αναφέρεται εδώ. Η δομή των φύλλων του λουλουδιού Lotus έχει μιμηθεί στην παραγωγή της σειράς

Εσωτερικός Φωτισμός

Jordan Apotheke

Εσωτερικός Φωτισμός Υποστηρίζοντας την εκφραστική αρχιτεκτονική του εσωτερικού του φαρμακείου, τα λειτουργικά φωτιστικά δεν είναι διακριτικά στην εμφάνισή τους, εφιστώντας την προσοχή στο αποτέλεσμα του φωτός αντί του σχεδιασμού τους. Τα φωτιστικά σώματα για βασικό φωτισμό είτε είναι ενσωματωμένα σε κρεμαστά φωτιστικά που ανιχνεύουν το σχήμα των επίπλων είτε είναι τοποθετημένα στις πλευρές της αναρτημένης οροφής, διατηρώντας την όσο το δυνατόν πιο απαλλαγμένη από τους προβολείς. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να επικεντρωθούν στο κομμάτι του φωτός που οδηγεί στο φαρμακείο, αποτελούμενο από πλακάκια με οπίσθιο φωτισμό RGB-LED που ταιριάζουν με το χρώμα των ομοίως δυναμικά μετρητών με οπίσθιο φωτισμό

Είναι Μια Κρεμαστή Στοίβα Wc

SEREL Purity

Είναι Μια Κρεμαστή Στοίβα Wc Ενώ το μπολ τουαλέτας Purity μπαίνει στην κυριαρχία των μαλακών μεταβάσεων, αφήνει επίσης απλές και ελάχιστες αύρες στο περιβάλλον. Όχι μόνο επηρεάζει τον χρήστη του με την αισθητική του, αλλά επίσης συναντά την καθαριότητα και την αθωότητα και σέβεται τη φύση. Η γενική προσέγγιση του σχεδιασμού του σετ καλύμματος καθίσματος με εύκολη αποσυναρμολόγηση, μηχανισμός κλειδώματος σετ καθισμάτων τουαλέτας είναι κουμπιά ελέγχου λειτουργίας που θα εισαχθούν στο εσωτερικό μέρος του σετ καλύμματος. Τα κουμπιά που έρχονται σε επαφή με τον χρήστη τοποθετούνται στις περιοχές που είναι πιο δύσκολο να λερωθούν, οπότε αυτό παρέχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα όσον αφορά την υγιεινή.

Σετ Μπάνιου

FRACTURE

Σετ Μπάνιου Μοναδικό στιλ κεραμικών ειδών υγιεινής, αξιοσημείωτος σχεδιασμός γυάλινων γραμμών θραύσης Σχόλιο Αποκατασκευασμός… Fracture αποσύνθεση της ακεραιότητας των στοιχείων της δομής, των παιχνιδιών σε επιφάνειες, για να φτιάχνονται στοιχεία γεωμετρικού σχεδιασμού όπως εξωτερικά των προϊόντων και να μετακινούν το αποικοδομητικό στυλ με βάση το σειρά ως παράδειγμα του Fracture Bien αντιμετώπισε μια από τις πιο αξιοσημείωτες σειρές.