Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Τηλεόραση Υψηλής Τεχνολογίας

La Torre

Η Τηλεόραση Υψηλής Τεχνολογίας Σε αυτό το σχέδιο, δεν υπάρχει μπροστινό κάλυμμα που να κρατά την οθόνη. Η τηλεόραση συγκρατείται από το πίσω ντουλάπι κρυμμένο πίσω από την οθόνη. Το ελαστικό λεπτό πλαίσιο που περιβάλλει την οθόνη χρησιμοποιείται μόνο για αισθητική ψευδαίσθηση. Για όλους αυτούς τους λόγους, μόνο το κυρίαρχο στοιχείο είναι μια οθόνη σε αντίθεση με τη συνηθισμένη μορφή τηλεόρασης. Ο Πύργος του Άιφελ είναι η πηγή έμπνευσης για το La Torre. Μερικές από τις κύριες ομοιότητες αυτών των δύο είναι οι ρεφορμιστές της εποχής τους και έχουν την ίδια πλάγια όψη.

Όνομα έργου : La Torre, Όνομα σχεδιαστών : Vestel ID Team, Όνομα πελάτη : .

La Torre Η Τηλεόραση Υψηλής Τεχνολογίας

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.