Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τσάντα, Βραδινή Τσάντα

Tango Pouch

Τσάντα, Βραδινή Τσάντα Το Tango Pouch είναι μια εξαιρετική τσάντα με πραγματικά καινοτόμο σχεδιασμό. Είναι ένα φορετό έργο τέχνης που φοριέται από τη χειρολαβή και σας επιτρέπει να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα. Στο εσωτερικό υπάρχει αρκετός χώρος και η κατασκευή κλεισίματος μαγνητικού πτυσσόμενου δίνει ένα απροσδόκητο εύκολο και ευρύ άνοιγμα. Το Pouch είναι φτιαγμένο από μαλακό δέρμα με κηρώδες μοσχάρι για απίστευτα ευχάριστη πινελιά στη λαβή και πρησμένα πλαϊνά ένθετα, σε αντίθεση σκόπιμα με το πιο κατασκευασμένο κύριο σώμα από το λεγόμενο δέρμα με τζάμια.

Παλτό Που Μπορεί Να Μετατραπεί

Eco Furs

Παλτό Που Μπορεί Να Μετατραπεί Το παλτό που μπορεί να είναι 7 σε 1 είναι εμπνευσμένο από τις πολυάσχολες κυρίες σταδιοδρομίας που επιλέγουν μοναδική, οικολογική και λειτουργική καθημερινή ντουλάπα. Σε αυτό το παλιό, αλλά και πάλι μοντέρνο, ραμμένο με το χέρι ύφασμα Σκανδιναβίας Rya Rug ερμηνεύεται με μοντέρνο τρόπο, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την τοποθέτηση μάλλινων ενδυμάτων που μοιάζουν με γούνες από την άποψη της απόδοσής τους. Η διαφορά είναι λεπτομερώς και φιλικότητα προς τα ζώα και το περιβάλλον. Με τα χρόνια, τα Eco Furs έχουν δοκιμαστεί σε διαφορετικά ευρωπαϊκά χειμερινά κλίματα που βοήθησαν στην ανάπτυξη των ιδιοτήτων αυτού του παλτού και των άλλων πρόσφατων κομματιών στην τελειότητα.

Τα Ρούχα

Bamboo lattice

Τα Ρούχα Στο Βιετνάμ, βλέπουμε την τεχνική πλέγματος μπαμπού σε πολλά προϊόντα, όπως σκάφη, έπιπλα, κλουβιά κοτόπουλου, φανάρια ... Το πλέγμα μπαμπού είναι ισχυρό, φθηνό και εύκολο στην κατασκευή. Το όραμά μου είναι να δημιουργήσω μια μόδα φθοράς θερέτρου που είναι συναρπαστική και χαριτωμένη, εκλεπτυσμένη και γοητευτική. Εφαρμόσα αυτήν την λεπτομέρεια δικτυωτού πλέγματος μπαμπού σε μερικές από τις μόδες μου, μετατρέποντας το ακατέργαστο, σκληρό κανονικό πλέγμα σε μαλακό υλικό. Τα σχέδιά μου συνδυάζουν την παράδοση με τη μοντέρνα φόρμα, τη σκληρότητα του μοτίβου του πλέγματος και την απαλότητα της άμμου από εκλεκτά υφάσματα. Η εστίασή μου είναι στη φόρμα και στις λεπτομέρειες, φέρνοντας γοητεία και θηλυκότητα στον χρήστη.

Το Διαμαντένιο Δαχτυλίδι

The Great Goddess Isida

Το Διαμαντένιο Δαχτυλίδι Η Isida είναι ένα χρυσό δαχτυλίδι 14Κ που γλιστρά στο δάχτυλό σας για να δημιουργήσει μια γοητευτική εμφάνιση. Η πρόσοψη του δαχτυλιδιού Isida είναι διακοσμημένη με μοναδικά στοιχεία όπως διαμάντια, αμέθυστους, κιτρίνες, τσαβίρι, τοπάζι και συμπληρώνεται με λευκό και κίτρινο χρυσό. Κάθε κομμάτι έχει το δικό του καθορισμένο υλικό, καθιστώντας το μοναδικό. Επιπλέον, η επίπεδη γυάλινη πρόσοψη σε τεμαχισμένους πολύτιμους λίθους αντανακλά διαφορετικές ακτίνες φωτός σε διάφορες ατμόσφαιρες, προσθέτοντας έναν αποκλειστικό χαρακτήρα στο δαχτυλίδι.

Κολιέ

Scar is No More a Scar

Κολιέ Ο σχεδιασμός έχει μια δραματική επώδυνη ιστορία πίσω από αυτό. Εμπνεύστηκε από την αξέχαστη ντροπιαστική μου ουλή στο σώμα μου που κάηκε από δυνατά πυροτεχνήματα όταν ήμουν 12 ετών. Όταν προσπαθούσα να το καλύψω με τατουάζ, ο tattooist με προειδοποίησε ότι θα ήταν χειρότερο να καλύψω τον φόβο. Ο καθένας έχει την ουλή τους, ο καθένας έχει την αξέχαστη οδυνηρή ιστορία ή ιστορία του, η καλύτερη λύση για θεραπεία είναι να μάθουμε πώς να το αντιμετωπίσουμε και να το ξεπεράσεις έντονα αντί να το καλύψεις ή να προσπαθήσεις να ξεφύγεις από αυτό. Επομένως, ελπίζω ότι οι άνθρωποι που φορούν τα κοσμήματά μου μπορούν να αισθάνονται πιο δυνατοί και πιο θετικοί.

Το Συνδεδεμένο Ρολόι

COOKOO

Το Συνδεδεμένο Ρολόι COOKOO ™, το πρώτο smartwatch σχεδιαστών στον κόσμο που συνδυάζει μια αναλογική κίνηση με μια ψηφιακή οθόνη. Με ένα εμβληματικό σχέδιο για εξαιρετικά καθαρές γραμμές και έξυπνες λειτουργίες, το ρολόι εμφανίζει προτιμώμενες ειδοποιήσεις από το smartphone ή το iPad σας. Χάρη στο COOKOO App ™ οι χρήστες παραμένουν στον έλεγχο της συνδεδεμένης ζωής τους επιλέγοντας ποιες ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις θέλουν να λαμβάνουν απευθείας στον καρπό τους. Το πάτημα του προσαρμόσιμου κουμπιού COMMAND επιτρέπει την απομακρυσμένη ενεργοποίηση της κάμερας, την αναπαραγωγή μουσικής με τηλεχειριστήριο, το check-in στο Facebook με ένα κουμπί και πολλές άλλες επιλογές.