Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Γυαλιά

Camaro | advanced collection

Γυαλιά Η «προηγμένη συλλογή | Το ξύλο «χαρακτηρίζεται από ογκώδη γυαλιά και ο σχεδιασμός τονίζεται από την έντονη τρισδιάστατη σύνθεση. Νέοι συνδυασμοί ξύλου και η καλύτερη λείανση με το χέρι σημαίνουν ότι κάθε προηγμένο πλαίσιο γυαλιού ROLF είναι ένα κομψό κομμάτι της χειροτεχνίας.

Σκουλαρίκια Και Δαχτυλίδι

Vivit Collection

Σκουλαρίκια Και Δαχτυλίδι Εμπνευσμένο από φόρμες που βρίσκονται στη φύση, η συλλογή Vivit δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα και περίεργη αντίληψη από τα επιμήκη σχήματα και τις περιστρεφόμενες γραμμές. Τα τεμάχια Vivit αποτελούνται από λυγισμένα κίτρινα φύλλα χρυσού 18k με μαύρο ρόδιο στις εξωτερικές επιφάνειες. Τα σκουλαρίκια σε σχήμα φύλλου περιβάλλουν τους λοβούς έτσι ώστε οι φυσικές τους κινήσεις να δημιουργούν έναν ενδιαφέρον χορό μεταξύ του μαύρου και του χρυσού - κρύβοντας και αποκαλύπτοντας τον κίτρινο χρυσό από κάτω. Η ψευδαίσθηση των μορφών και τα εργονομικά χαρακτηριστικά αυτής της συλλογής παρουσιάζουν ένα συναρπαστικό παιχνίδι φωτός, σκιών, λάμψης και αντανακλάσεων.

Σκουλαρίκια Και Δαχτυλίδι

Mouvant Collection

Σκουλαρίκια Και Δαχτυλίδι Η συλλογή Mouvant εμπνεύστηκε από ορισμένες πτυχές του φουτουρισμού, όπως οι ιδέες του δυναμισμού και της υλοποίησης του άυλου που παρουσίασε ο Ιταλός καλλιτέχνης Umberto Boccioni. Τα σκουλαρίκια και ο δακτύλιος της Mouvant Collection διαθέτουν πολλά χρυσά θραύσματα διαφόρων μεγεθών, συγκολλημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνει μια ψευδαίσθηση κίνησης και να δημιουργεί πολλά διαφορετικά σχήματα, ανάλογα με τη γωνία που απεικονίζεται.

Δαχτυλίδι

Moon Curve

Δαχτυλίδι Ο φυσικός κόσμος βρίσκεται σε συνεχή κίνηση καθώς ισορροπεί μεταξύ τάξης και χάους. Ένας καλός σχεδιασμός δημιουργείται από την ίδια ένταση. Οι ιδιότητες της δύναμης, της ομορφιάς και του δυναμισμού προέρχονται από την ικανότητα του καλλιτέχνη να παραμένει ανοιχτό σε αυτά τα αντίθετα κατά τη διάρκεια της δημιουργίας. Το τελικό κομμάτι είναι το άθροισμα των αμέτρητων επιλογών που κάνει ο καλλιτέχνης. Όλη η σκέψη και κανένα συναίσθημα δεν θα οδηγήσει σε σκληρή και κρύα δουλειά, ενώ όλη η αίσθηση και κανένας έλεγχος αποδίδει εργασία που δεν μπορεί να εκφραστεί. Ο συνδυασμός των δύο θα είναι μια έκφραση του ίδιου του χορού της ζωής.

Το Φόρεμα

Nyx's Arc

Το Φόρεμα Όταν το φως διεισδύσει μέσα από τα παράθυρα με ένα λεπτό επίπεδο, θα παράγει ένα επίπεδο αισθητικού φωτισμού, φωτισμού για να φέρει τους ανθρώπους στο δωμάτιο όταν ο μυστηριώδης και ήρεμος νους, όπως το Νυχ με ένα μυστηριώδες και σιωπηλό, τη χρήση υφασμάτων από στρώματα και στρίψτε για να εκπλαγείτε μια τέτοια ερμηνεία της ομορφιάς.

Κολιέ

Extravaganza

Κολιέ Ένα κομψό collier εμπνευσμένο από βολάν, αρχαίες διακοσμήσεις λαιμών που μπορείτε να δείτε σε πολλά όμορφα έργα ζωγραφικής του XVI και XVII αιώνα. Χαρακτηρίζεται από σύγχρονο και μοντέρνο σχεδιασμό, απλοποιώντας το τυπικό στυλ ruffs που προσπαθεί να το κάνει μοντέρνο και σύγχρονο. Ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα που δίνει κομψότητα στον χρήστη, χρησιμοποιώντας μαύρα ή άσπρα χρώματα, επιτρέπει πολλαπλούς συνδυασμούς με μοντέρνο και καθαρό σχεδιασμό. Ένα μονοκόμματο κολιέ, εύκαμπτο και ελαφρύ. Ένα μη πολύτιμο υλικό αλλά με εντυπωσιακή σχεδίαση υψηλής μόδας που κάνει αυτό το collier όχι μόνο ένα κόσμημα αλλά και ένα νέο στολίδι αμαξώματος.