Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ρολόι

Argo

Το Ρολόι Το Argo by Gravithin είναι ένα ρολόι του οποίου ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από έναν εξάγωνο. Διαθέτει ένα χαραγμένο διπλό καντράν, διαθέσιμο σε δύο αποχρώσεις, το βαθύ μπλε και τη Μαύρη Θάλασσα, προς τιμήν των μυθικών περιπετειών του πλοίου Argo. Η καρδιά του χτυπά χάρη στην κίνηση χαλαζία Swiss Ronda 705, ενώ το γυαλί ζαφείρι και ο ισχυρός ατσάλινος βουρτσισμένος 316L εξασφαλίζουν ακόμη μεγαλύτερη αντίσταση. Είναι επίσης ανθεκτικό στο νερό 5ATM. Το ρολόι διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα θήκης (χρυσό, ασήμι και μαύρο), δύο αποχρώσεις κλήσης (Deep Blue και Black Sea) και μοντέλα έξι ιμάντων, σε δύο διαφορετικά υλικά.

Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων

Hybrid Beauty

Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων Ο σχεδιασμός της συλλογής Hybrid Beauty είναι να χρησιμοποιεί την κομψότητα ως μηχανισμό επιβίωσης. Τα θεμελιώδη χαριτωμένα χαρακτηριστικά είναι κορδέλες, βολάν και λουλούδια και ανακατασκευάζονται με παραδοσιακές τεχνικές μύλων και ραπτικών. Αυτό αναδημιουργεί παλιές τεχνικές ραπτικής σε μοντέρνο υβρίδιο, το οποίο είναι ρομαντικό, σκοτεινό, αλλά και αιώνιο. Η όλη διαδικασία σχεδιασμού του Hybrid Beauty προωθεί τη βιωσιμότητα για τη δημιουργία διαχρονικών σχεδίων.

Δαχτυλίδι

Ohgi

Δαχτυλίδι Ο Mimaya Dale, ο σχεδιαστής του δαχτυλιδιού Ohgi έδωσε ένα συμβολικό μήνυμα με αυτό το δαχτυλίδι. Η έμπνευσή της για το δαχτυλίδι προήλθε από θετικά νοήματα που έχουν οι Ιάπωνες αναδιπλούμενοι θαυμαστές και πόσο αγαπούν στον ιαπωνικό πολιτισμό. Χρησιμοποιεί 18Κ κίτρινο χρυσό και ζαφείρι για το υλικό και αναδεικνύουν πολυτελή αύρα. Επιπλέον, ο αναδιπλούμενος ανεμιστήρας κάθεται σε ένα δαχτυλίδι υπό γωνία που δίνει μια μοναδική ομορφιά. Το σχέδιό της είναι μια ενότητα μεταξύ Ανατολής και Δύσης.

Δαχτυλίδι

Gabo

Δαχτυλίδι Ο δακτύλιος Gabo σχεδιάστηκε για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ξαναβλέπουν την παιχνιδιάρικη πλευρά της ζωής, η οποία συνήθως χάνεται όταν φτάνει η ενηλικίωση. Ο σχεδιαστής εμπνεύστηκε από τις αναμνήσεις της παρατήρησης του γιου της να παίζει με τον πολύχρωμο μαγικό κύβο του. Ο χρήστης μπορεί να παίξει με το δαχτυλίδι περιστρέφοντας τις δύο ανεξάρτητες μονάδες. Με αυτόν τον τρόπο, τα σετ χρωμάτων πολύτιμων λίθων ή η θέση των ενοτήτων μπορούν να ταιριάζουν ή να ταιριάζουν. Εκτός από την παιχνιδιάρικη πτυχή, ο χρήστης έχει την επιλογή να φοράει διαφορετικό δαχτυλίδι καθημερινά.

Δαχτυλίδι

Dancing Pearls

Δαχτυλίδι Τα μαργαριτάρια που χορεύουν ανάμεσα στα βρυχημένα κύματα της θάλασσας, είναι το αποτέλεσμα της έμπνευσης από τον ωκεανό και τα μαργαριτάρια και είναι ένα τρισδιάστατο μοντέλο δαχτυλίδι. Αυτός ο δακτύλιος έχει σχεδιαστεί με συνδυασμό χρυσού και πολύχρωμων μαργαριταριών με ειδική δομή για την εφαρμογή της κίνησης των μαργαριταριών μεταξύ των βρυχηθών κυμάτων του ωκεανού. Η διάμετρος του σωλήνα έχει επιλεγεί σε καλό μέγεθος που καθιστά το σχέδιο αρκετά ανθεκτικό για να κάνει το μοντέλο κατασκευασμένο.

Η Συλλογή Κοσμημάτων

Biroi

Η Συλλογή Κοσμημάτων Το Biroi είναι μια τρισδιάστατη τυπωμένη σειρά κοσμημάτων που είναι εμπνευσμένη από τον θρυλικό φοίνικα του ουρανού, που ρίχνεται στις φλόγες και ξαναγεννιέται από τις στάχτες του. Οι δυναμικές γραμμές που σχηματίζουν τη δομή και το σχέδιο Voronoi απλώνονται στην επιφάνεια συμβολίζουν τον Φοίνικα που αναβιώνει από τις φλόγες που καίνε και πετά στον ουρανό. Το σχέδιο αλλάζει μέγεθος για να ρέει πάνω από την επιφάνεια δίνοντας μια αίσθηση δυναμισμού στη δομή. Το σχέδιο, που δείχνει από μόνο του μια παρουσία που μοιάζει με γλυπτική, δίνει στον χρήστη το κουράγιο να κάνει ένα βήμα μπροστά, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητά του.