Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ανακυκλωμένα Κοσμήματα

Clairely Upcycled Jewellery

Ανακυκλωμένα Κοσμήματα Όμορφα, καθαρά, ανακυκλωμένα κοσμήματα, σχεδιασμένα από την ανάγκη να χρησιμοποιηθούν τα απορρίμματα από την παραγωγή του Claire de Lune Chandelier. Αυτή η γραμμή έχει εξελιχθεί σε σημαντικό αριθμό συλλογών - όλες οι αφηγητικές ιστορίες, όλες αντιπροσωπεύοντας πολύ προσωπικές ματιές στις φιλοσοφίες του σχεδιαστή. Η διαφάνεια είναι ζωτικό μέρος της φιλοσοφίας των σχεδιαστών, και αυτό αντικατοπτρίζεται από την επιλογή του ακρυλικού που χρησιμοποιείται. Εκτός από το ακρυλικό καθρέφτη που χρησιμοποιείται, το οποίο αντανακλά το ίδιο το φως, το υλικό είναι πάντα διαφανές, χρώμα ή διαυγές. Η συσκευασία CD ενισχύει τις έννοιες της επανατοποθέτησης.

Δαχτυλίδι

The Empress

Δαχτυλίδι Φανταστική ομορφιά πέτρα - πυρό - η ουσία της φέρνει το μεγαλείο και τη σοβαρότητα. Αυτή είναι η ομορφιά και η μοναδικότητα της πέτρας που ταυτοποίησε την εικόνα, που προορίζεται για μελλοντική διακόσμηση. Υπήρχε η ανάγκη να δημιουργηθεί ένα μοναδικό πλαίσιο για πέτρα, που θα τον μεταφέρει στον αέρα. Η πέτρα τραβήχτηκε πέρα από το μέταλλο συγκράτησης. Αυτή η φόρμουλα αισθησιακό πάθος και ελκυστική δύναμη. Ήταν σημαντικό να διατηρηθεί η κλασική ιδέα, υποστηρίζοντας τη σύγχρονη αντίληψη για τα κοσμήματα.

Καρφίτσα

The Sunshine

Καρφίτσα Χαρακτηριστικό αυτού του κοσμήματος είναι ότι εδώ χρησιμοποιήθηκε ένα μεγάλο πέτρινο περίπλοκο σχήμα που έχει ρυθμιστεί σε αόρατο (αέρας) πλαίσιο. Η προβολή σχεδίασης κοσμημάτων ανοίγει μόνο πέτρες που κρύβουν τεχνολογία συναρμολόγησης. Η ίδια η πέτρα συγκρατείται από δύο, διακριτικά φωτιστικά και λεπτή πλάκα με διαμάντια. Αυτή η πλάκα είναι η βάση όλων των καρφίτσες στήριξης. Κρατάει και η δεύτερη πέτρα. Ολόκληρη η σύνθεση κατέστη δυνατή μετά την περίτεχνη κύρια λείανση.

Δαχτυλίδι

Pollen

Δαχτυλίδι Κάθε κομμάτι είναι μια ερμηνεία ενός θραύσματος της φύσης. Η Φύση γίνεται πρόσχημα για να δώσει ζωή στα κοσμήματα, παίζοντας με υφές φώτα και σκιές. Ο στόχος είναι να παρασχεθεί ένα κόσμημα με ερμηνευμένα σχήματα, καθώς η φύση θα τα σχεδίαζε με την ευαισθησία και τον αισθησιασμό του. Όλα τα κομμάτια είναι χειροποίητα φινιρισμένα για να βελτιώσουν τις υφές και τις ιδιαιτερότητες του κοσμήματος. Το στυλ είναι καθαρό για να φτάσει στην ουσία της φυτικής ζωής. Το αποτέλεσμα δίνει ένα κομμάτι τόσο μοναδικό όσο και διαχρονικό, βαθιά συνδεδεμένο με τη φύση.

Προσαρμόσιμα Κοσμήματα

Gravity

Προσαρμόσιμα Κοσμήματα Ενώ στον 21ο αιώνα, η χρήση υψηλών σύγχρονων τεχνολογιών, νέων υλικών ή ακραίων νέων μορφών είναι συχνά απαραίτητη για την πραγματοποίηση καινοτομιών, το Gravity αποδεικνύει το αντίθετο. Το Gravity είναι μια συλλογή προσαρμόσιμων κοσμημάτων χρησιμοποιώντας μόνο το νήμα, μια πολύ παλιά τεχνική και τη βαρύτητα, έναν ανεξάντλητο πόρο. Η συλλογή αποτελείται από μεγάλο αριθμό στοιχείων από ασήμι ή χρυσό, με διάφορα σχέδια. Καθένα από αυτά μπορεί να σχετίζεται με μαργαριτάρια ή πέτρες και μενταγιόν. Η συλλογή γίνεται τόσο άπειρη από διαφορετικά κοσμήματα.

Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων

The Hostess

Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων Η μεταπτυχιακή συλλογή της Daria Zhiliaeva αφορά τη θηλυκότητα και τον αρρενωπότητα, τη δύναμη και την ευθραυστότητα. Η έμπνευση της συλλογής προέρχεται από ένα παλιό παραμύθι από τη ρωσική λογοτεχνία. Η οικοδέσποινα του χαλκού βουνού είναι ένας μαγικός προστάτης των ανθρακωρύχων από ένα παλιό ρωσικό παραμύθι. Σε αυτήν τη συλλογή μπορείτε να δείτε τον όμορφο γάμο με ευθείες γραμμές, εμπνευσμένο από τις στολές των ανθρακωρύχων, και τους χαριτωμένους όγκους της ρωσικής εθνικής φορεσιάς. Μέλη της ομάδας: Daria Zhiliaeva (σχεδιαστής), Anastasiia Zhiliaeva (βοηθός σχεδιαστών), Ekaterina Anzylova (φωτογράφος)