Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εταιρική Ταυτότητα

Yanolja

Η Εταιρική Ταυτότητα Η Yanolja είναι η πλατφόρμα πληροφοριών ταξιδιού Νο.1 με έδρα τη Σεούλ που σημαίνει "Hey, Let's play" στην κορεατική γλώσσα. Ο λογότυπος έχει σχεδιαστεί με γραμματοσειρά san-serif για να εκφράζει απλή, πρακτική εντύπωση. Χρησιμοποιώντας πεζά γράμματα μπορεί να προσφέρει μια παιχνιδιάρικη και ρυθμική εικόνα σε σύγκριση με την εφαρμογή έντονης κεφαλαίας. Ο χώρος ανάμεσα σε κάθε γράμματα αναθεωρείται εξαιρετικά για να αποφευχθεί η οπτική ψευδαίσθηση και αύξησε την αναγνωσιμότητα ακόμη και σε μικρό μέγεθος λογότυπου. Επιλέξαμε προσεκτικά ζωντανά και φωτεινά χρώματα νέον και χρησιμοποιήσαμε συμπληρωματικούς συνδυασμούς για να προσφέρουμε εξαιρετικά διασκεδαστικές και αναδυόμενες εικόνες.

Το Βιβλίο Της Γεωργίας

Archives

Το Βιβλίο Της Γεωργίας Το βιβλίο έχει κατηγοριοποιηθεί στη γεωργία, στα μέσα διαβίωσης των ανθρώπων, στη γεωργία και στο περιθώριο, στη γεωργική χρηματοδότηση και στη γεωργική πολιτική. Μέσω κατηγοριοποιημένου σχεδιασμού, το βιβλίο ανταποκρίνεται περισσότερο στην αισθητική ζήτηση των ανθρώπων. Για να είστε πιο κοντά στο αρχείο, σχεδιάστηκε ένα πλήρες εξώφυλλο βιβλίου. Οι αναγνώστες μπορούν να ανοίξουν το βιβλίο μόνο αφού το σκίσουν. Αυτή η συμμετοχή επιτρέπει στους αναγνώστες να βιώσουν τη διαδικασία ανοίγματος ενός αρχείου. Επιπλέον, μερικά παλιά και όμορφα αγροτικά σύμβολα όπως ο κωδικός Suzhou και κάποια τυπογραφία και εικόνα που χρησιμοποιούνται σε συγκεκριμένες ηλικίες. Ήταν ανασυνδυασμός και παρατίθενται στο εξώφυλλο του βιβλίου.

Επωνυμία

Co-Creation! Camp

Επωνυμία Αυτή είναι η σχεδίαση λογότυπου και η επωνυμία για την εκδήλωση "Co-Creation! Camp", στην οποία οι άνθρωποι μιλούν για τοπική αναζωογόνηση για το μέλλον. Η Ιαπωνία αντιμετωπίζει πρωτοφανή κοινωνικά ζητήματα, όπως χαμηλό ποσοστό γεννήσεων, γήρανση του πληθυσμού ή ερήμωση της περιοχής. Το "Co-Creation! Camp" έχει δημιουργήσει για να ανταλλάσσει τις πληροφορίες του και να βοηθά ο ένας τον άλλον πέρα από τα διάφορα προβλήματα για τους ανθρώπους που ασχολούνται με την τουριστική βιομηχανία. Διάφορα χρώματα συμβολίζουν τη βούληση κάθε ατόμου και οδήγησε πολλές ιδέες και παρήγαγε περισσότερα από 100 έργα.

Η Συσκευασία Καραμελών

5 Principles

Η Συσκευασία Καραμελών Το 5 Principles είναι μια σειρά από αστείες και ασυνήθιστες συσκευασίες καραμελών με μια συστροφή. Προέρχεται από τον ίδιο τον σύγχρονο ποπ πολιτισμό, κυρίως από την ποπ κουλτούρα του Διαδικτύου και από τα μιμίδια του Διαδικτύου. Κάθε σχεδιασμός πακέτου περιλαμβάνει έναν απλό αναγνωρίσιμο χαρακτήρα, τους οποίους μπορούν να συσχετίσουν οι άνθρωποι (το Muscle Man, η Cat, οι εραστές και ούτω καθεξής), και μια σειρά από 5 σύντομα εμπνευσμένα ή αστεία αποσπάσματα γι 'αυτόν (εξ ου και το όνομα - 5 Principles). Πολλά αποσπάσματα έχουν επίσης κάποιες pop-πολιτιστικές αναφορές σε αυτά. Είναι απλή στην παραγωγή αλλά μοναδικά οπτική συσκευασία και είναι εύκολο να επεκταθεί ως σειρά

Λογότυπο

N&E Audio

Λογότυπο Κατά τη διαδικασία ανασχεδιασμού του λογότυπου N&E, το N, E αντιπροσωπεύει το όνομα των ιδρυτών Nelson και Edison. Έτσι, ενσωμάτωσε τους χαρακτήρες της N & E και της κυματομορφής ήχου για να δημιουργήσει ένα νέο λογότυπο. Το Handcrafted HiFi είναι ένας μοναδικός και επαγγελματικός πάροχος υπηρεσιών στο Χονγκ Κονγκ. Αναμενόταν να παρουσιάσει μια επαγγελματική μάρκα υψηλών προδιαγραφών και να δημιουργήσει μια πολύ σχετική με τη βιομηχανία. Ελπίζει ότι οι άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν τι σήμαινε λογότυπο όταν το βλέπουν. Ο Cloris είπε ότι η πρόκληση της δημιουργίας του λογότυπου είναι πώς να διευκολύνεται η αναγνώριση των χαρακτήρων N και E χωρίς τη χρήση πολύ περίπλοκων γραφικών.

Ο Ιστότοπος

Upstox

Ο Ιστότοπος Η Upstox στο παρελθόν η θυγατρική της RKSV είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα διαπραγμάτευσης μετοχών. Διακεκριμένα προϊόντα σχεδιασμένα για τους επαγγελματίες εμπόρους και τους απλούς ανθρώπους είναι ένα από τα ισχυρότερα USP του Upstox μαζί με την πλατφόρμα εκμάθησης ελεύθερων συναλλαγών. Ολόκληρη η στρατηγική και το εμπορικό σήμα αντιλήφθηκαν κατά τη φάση σχεδιασμού στο στούντιο του Lollypop. Σε βάθος ανταγωνιστές, χρήστες και έρευνα αγοράς βοήθησαν στην παροχή λύσεων που δημιούργησαν διακριτή ταυτότητα για τον ιστότοπο. Τα σχέδια έγιναν διαδραστικά και διαισθητικά με τη χρήση προσαρμοσμένων εικόνων, κινούμενων σχεδίων και εικονιδίων, βοηθώντας στη διάσπαση της μονοτονίας του ιστότοπου που βασίζεται σε δεδομένα.