Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Λογότυπο

N&E Audio

Λογότυπο Κατά τη διαδικασία ανασχεδιασμού του λογότυπου N&E, το N, E αντιπροσωπεύει το όνομα των ιδρυτών Nelson και Edison. Έτσι, ενσωμάτωσε τους χαρακτήρες της N & E και της κυματομορφής ήχου για να δημιουργήσει ένα νέο λογότυπο. Το Handcrafted HiFi είναι ένας μοναδικός και επαγγελματικός πάροχος υπηρεσιών στο Χονγκ Κονγκ. Αναμενόταν να παρουσιάσει μια επαγγελματική μάρκα υψηλών προδιαγραφών και να δημιουργήσει μια πολύ σχετική με τη βιομηχανία. Ελπίζει ότι οι άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν τι σήμαινε λογότυπο όταν το βλέπουν. Ο Cloris είπε ότι η πρόκληση της δημιουργίας του λογότυπου είναι πώς να διευκολύνεται η αναγνώριση των χαρακτήρων N και E χωρίς τη χρήση πολύ περίπλοκων γραφικών.

Όνομα έργου : N&E Audio, Όνομα σχεδιαστών : Wai Ching Chan, Όνομα πελάτη : N&E Audio.

N&E Audio Λογότυπο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.