Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Ιστότοπος

Upstox

Ο Ιστότοπος Η Upstox στο παρελθόν η θυγατρική της RKSV είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα διαπραγμάτευσης μετοχών. Διακεκριμένα προϊόντα σχεδιασμένα για τους επαγγελματίες εμπόρους και τους απλούς ανθρώπους είναι ένα από τα ισχυρότερα USP του Upstox μαζί με την πλατφόρμα εκμάθησης ελεύθερων συναλλαγών. Ολόκληρη η στρατηγική και το εμπορικό σήμα αντιλήφθηκαν κατά τη φάση σχεδιασμού στο στούντιο του Lollypop. Σε βάθος ανταγωνιστές, χρήστες και έρευνα αγοράς βοήθησαν στην παροχή λύσεων που δημιούργησαν διακριτή ταυτότητα για τον ιστότοπο. Τα σχέδια έγιναν διαδραστικά και διαισθητικά με τη χρήση προσαρμοσμένων εικόνων, κινούμενων σχεδίων και εικονιδίων, βοηθώντας στη διάσπαση της μονοτονίας του ιστότοπου που βασίζεται σε δεδομένα.

Όνομα έργου : Upstox, Όνομα σχεδιαστών : Lollypop Design Studio, Όνομα πελάτη : Upstox.

Upstox Ο Ιστότοπος

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.