Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εταιρική Εσωτερική Επωνυμία

Wellness and DaySPA

Εταιρική Εσωτερική Επωνυμία Μια εγκατάσταση σπα Day που έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τον πελάτη κατά την άφιξη, βοηθώντας μια άμεση υπέρβαση από μια καθημερινή αστική ρουτίνα σε έναν χώρο πνευματικής και σωματικής αναζωογόνησης. Η έννοια της επωνυμίας ισχύει για τον παραμετρικό όγκο οροφών και τοίχων, τα οποία όπως τα φυσικά ανοίγματα σπηλαίου επιτρέπουν στο φυσικό φως της ημέρας να πλημμυρίσει το γραφείο και τις λογιστικές περιοχές πίσω από αυτά. Οι δύο μονάδες υποδοχής είναι επιχρυσωμένες σε φύλλα χαλκού που μοιάζουν με δύο πολύπλευρες ημιπολύτιμες πέτρες. Η σχεδιαστική προσέγγιση είναι μια μεταφορά εσωτερικής ομορφιάς που πρέπει να αποκαλυφθεί.

Όνομα έργου : Wellness and DaySPA, Όνομα σχεδιαστών : Helen Brasinika, Όνομα πελάτη : BllendDesignOffice.

Wellness and DaySPA Εταιρική Εσωτερική Επωνυμία

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.