Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εταιρική Εσωτερική Επωνυμία

Wellness and DaySPA

Εταιρική Εσωτερική Επωνυμία Μια εγκατάσταση σπα Day που έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τον πελάτη κατά την άφιξη, βοηθώντας μια άμεση υπέρβαση από μια καθημερινή αστική ρουτίνα σε έναν χώρο πνευματικής και σωματικής αναζωογόνησης. Η έννοια της επωνυμίας ισχύει για τον παραμετρικό όγκο οροφών και τοίχων, τα οποία όπως τα φυσικά ανοίγματα σπηλαίου επιτρέπουν στο φυσικό φως της ημέρας να πλημμυρίσει το γραφείο και τις λογιστικές περιοχές πίσω από αυτά. Οι δύο μονάδες υποδοχής είναι επιχρυσωμένες σε φύλλα χαλκού που μοιάζουν με δύο πολύπλευρες ημιπολύτιμες πέτρες. Η σχεδιαστική προσέγγιση είναι μια μεταφορά εσωτερικής ομορφιάς που πρέπει να αποκαλυφθεί.

Όνομα έργου : Wellness and DaySPA, Όνομα σχεδιαστών : Helen Brasinika, Όνομα πελάτη : BllendDesignOffice.

Wellness and DaySPA Εταιρική Εσωτερική Επωνυμία

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.