Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εταιρική Εσωτερική Επωνυμία

Wellness and DaySPA

Εταιρική Εσωτερική Επωνυμία Μια εγκατάσταση σπα Day που έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τον πελάτη κατά την άφιξη, βοηθώντας μια άμεση υπέρβαση από μια καθημερινή αστική ρουτίνα σε έναν χώρο πνευματικής και σωματικής αναζωογόνησης. Η έννοια της επωνυμίας ισχύει για τον παραμετρικό όγκο οροφών και τοίχων, τα οποία όπως τα φυσικά ανοίγματα σπηλαίου επιτρέπουν στο φυσικό φως της ημέρας να πλημμυρίσει το γραφείο και τις λογιστικές περιοχές πίσω από αυτά. Οι δύο μονάδες υποδοχής είναι επιχρυσωμένες σε φύλλα χαλκού που μοιάζουν με δύο πολύπλευρες ημιπολύτιμες πέτρες. Η σχεδιαστική προσέγγιση είναι μια μεταφορά εσωτερικής ομορφιάς που πρέπει να αποκαλυφθεί.

Όνομα έργου : Wellness and DaySPA, Όνομα σχεδιαστών : Helen Brasinika, Όνομα πελάτη : BllendDesignOffice.

Wellness and DaySPA Εταιρική Εσωτερική Επωνυμία

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.