Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εταιρική Εσωτερική Επωνυμία

Wellness and DaySPA

Εταιρική Εσωτερική Επωνυμία Μια εγκατάσταση σπα Day που έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τον πελάτη κατά την άφιξη, βοηθώντας μια άμεση υπέρβαση από μια καθημερινή αστική ρουτίνα σε έναν χώρο πνευματικής και σωματικής αναζωογόνησης. Η έννοια της επωνυμίας ισχύει για τον παραμετρικό όγκο οροφών και τοίχων, τα οποία όπως τα φυσικά ανοίγματα σπηλαίου επιτρέπουν στο φυσικό φως της ημέρας να πλημμυρίσει το γραφείο και τις λογιστικές περιοχές πίσω από αυτά. Οι δύο μονάδες υποδοχής είναι επιχρυσωμένες σε φύλλα χαλκού που μοιάζουν με δύο πολύπλευρες ημιπολύτιμες πέτρες. Η σχεδιαστική προσέγγιση είναι μια μεταφορά εσωτερικής ομορφιάς που πρέπει να αποκαλυφθεί.

Όνομα έργου : Wellness and DaySPA, Όνομα σχεδιαστών : Helen Brasinika, Όνομα πελάτη : BllendDesignOffice.

Wellness and DaySPA Εταιρική Εσωτερική Επωνυμία

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.