Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπεζάκι Του Καφέ

Cell

Τραπεζάκι Του Καφέ Αυτό το έπιπλο έχει ως στόχο να αναβαθμίσει την ποιότητα και την αισθητική του εσωτερικού χώρου και να θέσει ζητήματα σχετικά με την κατανάλωση και τη μαζική παραγωγή. Αυτό το έργο αποτελείται από κελιά. Κάθε κελί αντιστοιχεί σε διαφορετική ανάγκη, διαφορετική περιοχή αποθήκευσης, διαφορετικού μεγέθους και χρώματος. Τα χρώματα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και με το χώρο στο οποίο τοποθετούνται. Το τραπεζάκι του καφέ θα μπορούσε να είναι σε τροχούς για να επιτυγχάνεται ευκολία στην κινητικότητα. Εάν όχι στους τροχούς, κάθε κελί μπορεί να διαχωριστεί από τα υπόλοιπα και να τοποθετηθεί ως πλευρικό τραπέζι. Επιπλέον, κελιά του ίδιου χρώματος και μεγέθους μπορούν να επαναληφθούν και να τοποθετηθούν στον τοίχο.

Όνομα έργου : Cell, Όνομα σχεδιαστών : Anna Moraitou, Όνομα πελάτη : Anna Moraitou, desarch architects.

Cell Τραπεζάκι Του Καφέ

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.