Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπεζάκι Του Καφέ

Cell

Τραπεζάκι Του Καφέ Αυτό το έπιπλο έχει ως στόχο να αναβαθμίσει την ποιότητα και την αισθητική του εσωτερικού χώρου και να θέσει ζητήματα σχετικά με την κατανάλωση και τη μαζική παραγωγή. Αυτό το έργο αποτελείται από κελιά. Κάθε κελί αντιστοιχεί σε διαφορετική ανάγκη, διαφορετική περιοχή αποθήκευσης, διαφορετικού μεγέθους και χρώματος. Τα χρώματα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και με το χώρο στο οποίο τοποθετούνται. Το τραπεζάκι του καφέ θα μπορούσε να είναι σε τροχούς για να επιτυγχάνεται ευκολία στην κινητικότητα. Εάν όχι στους τροχούς, κάθε κελί μπορεί να διαχωριστεί από τα υπόλοιπα και να τοποθετηθεί ως πλευρικό τραπέζι. Επιπλέον, κελιά του ίδιου χρώματος και μεγέθους μπορούν να επαναληφθούν και να τοποθετηθούν στον τοίχο.

Όνομα έργου : Cell, Όνομα σχεδιαστών : Anna Moraitou, Όνομα πελάτη : Anna Moraitou, desarch architects.

Cell Τραπεζάκι Του Καφέ

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.