Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπεζάκι Του Καφέ

Cell

Τραπεζάκι Του Καφέ Αυτό το έπιπλο έχει ως στόχο να αναβαθμίσει την ποιότητα και την αισθητική του εσωτερικού χώρου και να θέσει ζητήματα σχετικά με την κατανάλωση και τη μαζική παραγωγή. Αυτό το έργο αποτελείται από κελιά. Κάθε κελί αντιστοιχεί σε διαφορετική ανάγκη, διαφορετική περιοχή αποθήκευσης, διαφορετικού μεγέθους και χρώματος. Τα χρώματα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και με το χώρο στο οποίο τοποθετούνται. Το τραπεζάκι του καφέ θα μπορούσε να είναι σε τροχούς για να επιτυγχάνεται ευκολία στην κινητικότητα. Εάν όχι στους τροχούς, κάθε κελί μπορεί να διαχωριστεί από τα υπόλοιπα και να τοποθετηθεί ως πλευρικό τραπέζι. Επιπλέον, κελιά του ίδιου χρώματος και μεγέθους μπορούν να επαναληφθούν και να τοποθετηθούν στον τοίχο.

Όνομα έργου : Cell, Όνομα σχεδιαστών : Anna Moraitou, Όνομα πελάτη : Anna Moraitou, desarch architects.

Cell Τραπεζάκι Του Καφέ

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.