Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Αυτόνομο Κινητό Ρομπότ

Pharmy

Το Αυτόνομο Κινητό Ρομπότ Αυτόνομο ρομπότ πλοήγησης για εφοδιαστική νοσοκομείου. Είναι ένα σύστημα εξυπηρέτησης προϊόντων που εκτελεί ασφαλείς αποδοτικές παραδόσεις, μειώνοντας τις πιθανότητες του επαγγελματία υγείας να εκτεθεί σε ασθένεια, περιορίζοντας τις πανδημικές ασθένειες μεταξύ του νοσοκομειακού προσωπικού και των ασθενών (COVID-19 ή H1N1). Ο σχεδιασμός βοηθά στο χειρισμό νοσοκομειακών παραδόσεων με εύκολη πρόσβαση και ασφάλεια, χρησιμοποιώντας απλή αλληλεπίδραση χρήστη μέσω της φιλικής τεχνολογίας. Οι ρομποτικές μονάδες έχουν τη δυνατότητα να μετακινούνται αυτόνομα στο εσωτερικό περιβάλλον και να έχουν συγχρονισμένη ροή με παρόμοιες μονάδες, ικανές να κάνουν ρομποτική ομαδική εργασία.

Κατοικία

Shkrub

Κατοικία Το σπίτι Shkrub εμφανίστηκε από αγάπη και για αγάπη - ένα ζευγάρι ερωτευμένων με τρία παιδιά. Το DNA του σπιτιού περιλαμβάνει τις δομικές αισθητικές αρχές που εμπνέουν την ιστορία και τον πολιτισμό της Ουκρανίας εμπνευσμένες από την ιαπωνική σοφία. Το στοιχείο της γης ως υλικό γίνεται αισθητό σε δομικές πτυχές του σπιτιού, όπως η αρχική ψάθινη οροφή και στους όμορφους και πυκνούς τοίχους από πηλό. Η ιδέα της τιμής, ως ιδρυτικό μέρος, μπορεί να γίνει αισθητή σε ολόκληρο το σπίτι, σαν ένα λεπτό νήμα καθοδήγησης.

Έξυπνος Διαχύτης Αρώματος

Theunique

Έξυπνος Διαχύτης Αρώματος Το ξυλεία είναι σπάνιο και ακριβό. Το άρωμά του μπορεί να ληφθεί μόνο από καύση ή εκχύλιση, που χρησιμοποιείται σε εσωτερικούς χώρους και παρέχεται από λίγους χρήστες. Για να ξεπεράσουμε αυτούς τους περιορισμούς, δημιουργείται ένας έξυπνος διαχύτης αρώματος και φυσικά χειροποίητα δισκία άγαρ ξύλου μετά από προσπάθειες 3 ετών με πάνω από 60 σχέδια, 10 πρωτότυπα και 200 πειράματα. Παρουσιάζει ένα νέο πιθανό επιχειρηματικό μοντέλο και χρήση πλαισίου για τη βιομηχανία ξύλου. Οι χρήστες μπορούν απλά να εισάγουν διαχύτη μέσα σε ένα αυτοκίνητο, να προσαρμόζουν εύκολα το χρόνο, την πυκνότητα και την ποικιλία του αρώματος και να απολαμβάνουν τη συναρπαστική αρωματοθεραπεία όπου κι αν πάνε και όποτε οδηγούν.

Το Κλιματιστικό

Midea Sensia HW

Το Κλιματιστικό Το Midea Sensia προωθεί την ποιότητα ζωής και έναν καινοτόμο τρόπο για την έκθεση του αντικειμένου της διακόσμησης. Εκτός από την αποτελεσματικότητα και τη σιωπή της ροής του αέρα, παρουσιάζει το καινοτόμο πάνελ αφής που παρέχει πρόσβαση σε λειτουργίες και χρώματα και ένταση κεραυνών. Η χρωματοθεραπεία που βοηθά στη διαδικασία κατά του στρες, εξελίσσεται καινοτόμα προϊόντα με αμφότερους τους τρόπους, ευεξία και αισθητική. Εκτός από τη διαφορετική αισθητική, τα σχήματά του ενσωματώνουν το εσωτερικό του σπιτιού με κομψότητα και στυλ, εκτιμώντας το σπίτι με έμμεσο φως.

Γραφείο

Duoo

Γραφείο Το Duoo desk είναι η επιθυμία να εκφραστεί ο χαρακτήρας μέσω του μινιμαλισμού των μορφών. Οι λεπτές οριζόντιες γραμμές και τα γωνιακά μεταλλικά πόδια δημιουργούν μια ισχυρή οπτική εικόνα. Το επάνω ράφι σάς επιτρέπει να τοποθετείτε χαρτικά έτσι ώστε να μην ενοχλεί κατά την εργασία. Ένας κρυμμένος δίσκος στην επιφάνεια για τη σύνδεση συσκευών διατηρεί μια καθαρή αισθητική. Η επιφάνεια του τραπεζιού από φυσικό καπλαμά φέρνει τη ζεστασιά της φυσικής υφής του ξύλου. Το γραφείο διατηρεί μια άψογη ισορροπία, χάρη στα αρμονικά επιλεγμένα υλικά, τη λειτουργικότητα και την πρακτικότητα σε συνδυασμό με την αισθητική των κανονικών και αυστηρών μορφών.

Η Σπιτική Μηχανή Ζυμαρικών

Hidro Mamma Mia

Η Σπιτική Μηχανή Ζυμαρικών Το Hidro Mama Mia είναι μια κοινωνικοπολιτισμική διάσωση μέσω της ιταλικής γαστρονομίας. Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, είναι ελαφρύ και συμπαγές, εύκολο στην αποθήκευση και μεταφορά. Επιτρέπει ασφαλή υψηλή παραγωγικότητα, παρέχοντας μια ευχάριστη εμπειρία μαγειρέματος στην οικογένεια στην καθημερινή ζωή και την αλληλεπίδραση φίλων. Ο κινητήρας είναι πλήρως ενσωματωμένος στο κιβώτιο ταχυτήτων, προσφέροντας ισχύ, στιβαρότητα και ασφαλή χρήση, παρέχοντας επίσης εύκολο καθαρισμό και υποστήριξη. Κόβει τη ζύμη με διαφορετικό πάχος, έχοντας τη δυνατότητα να προετοιμάσει μια ποικιλία πιάτων: ζυμαρικά, ζυμαρικά, λαζάνια, ψωμί, ζαχαροπλαστική, πίτσα και άλλα.