Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Γραφείο

Duoo

Γραφείο Το Duoo desk είναι η επιθυμία να εκφραστεί ο χαρακτήρας μέσω του μινιμαλισμού των μορφών. Οι λεπτές οριζόντιες γραμμές και τα γωνιακά μεταλλικά πόδια δημιουργούν μια ισχυρή οπτική εικόνα. Το επάνω ράφι σάς επιτρέπει να τοποθετείτε χαρτικά έτσι ώστε να μην ενοχλεί κατά την εργασία. Ένας κρυμμένος δίσκος στην επιφάνεια για τη σύνδεση συσκευών διατηρεί μια καθαρή αισθητική. Η επιφάνεια του τραπεζιού από φυσικό καπλαμά φέρνει τη ζεστασιά της φυσικής υφής του ξύλου. Το γραφείο διατηρεί μια άψογη ισορροπία, χάρη στα αρμονικά επιλεγμένα υλικά, τη λειτουργικότητα και την πρακτικότητα σε συνδυασμό με την αισθητική των κανονικών και αυστηρών μορφών.

Όνομα έργου : Duoo, Όνομα σχεδιαστών : Andriy Mohyla, Όνομα πελάτη : Andriy Mohyla.

Duoo Γραφείο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.