Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Γραφείο

Duoo

Γραφείο Το Duoo desk είναι η επιθυμία να εκφραστεί ο χαρακτήρας μέσω του μινιμαλισμού των μορφών. Οι λεπτές οριζόντιες γραμμές και τα γωνιακά μεταλλικά πόδια δημιουργούν μια ισχυρή οπτική εικόνα. Το επάνω ράφι σάς επιτρέπει να τοποθετείτε χαρτικά έτσι ώστε να μην ενοχλεί κατά την εργασία. Ένας κρυμμένος δίσκος στην επιφάνεια για τη σύνδεση συσκευών διατηρεί μια καθαρή αισθητική. Η επιφάνεια του τραπεζιού από φυσικό καπλαμά φέρνει τη ζεστασιά της φυσικής υφής του ξύλου. Το γραφείο διατηρεί μια άψογη ισορροπία, χάρη στα αρμονικά επιλεγμένα υλικά, τη λειτουργικότητα και την πρακτικότητα σε συνδυασμό με την αισθητική των κανονικών και αυστηρών μορφών.

Όνομα έργου : Duoo, Όνομα σχεδιαστών : Andriy Mohyla, Όνομα πελάτη : Andriy Mohyla.

Duoo Γραφείο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.