Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατοικία

Shkrub

Κατοικία Το σπίτι Shkrub εμφανίστηκε από αγάπη και για αγάπη - ένα ζευγάρι ερωτευμένων με τρία παιδιά. Το DNA του σπιτιού περιλαμβάνει τις δομικές αισθητικές αρχές που εμπνέουν την ιστορία και τον πολιτισμό της Ουκρανίας εμπνευσμένες από την ιαπωνική σοφία. Το στοιχείο της γης ως υλικό γίνεται αισθητό σε δομικές πτυχές του σπιτιού, όπως η αρχική ψάθινη οροφή και στους όμορφους και πυκνούς τοίχους από πηλό. Η ιδέα της τιμής, ως ιδρυτικό μέρος, μπορεί να γίνει αισθητή σε ολόκληρο το σπίτι, σαν ένα λεπτό νήμα καθοδήγησης.

Όνομα έργου : Shkrub, Όνομα σχεδιαστών : Serhii Makhno, Όνομα πελάτη : Serhii Makhno.

Shkrub Κατοικία

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.