Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Κλιματιστικό

Midea Sensia HW

Το Κλιματιστικό Το Midea Sensia προωθεί την ποιότητα ζωής και έναν καινοτόμο τρόπο για την έκθεση του αντικειμένου της διακόσμησης. Εκτός από την αποτελεσματικότητα και τη σιωπή της ροής του αέρα, παρουσιάζει το καινοτόμο πάνελ αφής που παρέχει πρόσβαση σε λειτουργίες και χρώματα και ένταση κεραυνών. Η χρωματοθεραπεία που βοηθά στη διαδικασία κατά του στρες, εξελίσσεται καινοτόμα προϊόντα με αμφότερους τους τρόπους, ευεξία και αισθητική. Εκτός από τη διαφορετική αισθητική, τα σχήματά του ενσωματώνουν το εσωτερικό του σπιτιού με κομψότητα και στυλ, εκτιμώντας το σπίτι με έμμεσο φως.

Όνομα έργου : Midea Sensia HW, Όνομα σχεδιαστών : Arbo Design, Όνομα πελάτη : ARBO design.

Midea Sensia HW Το Κλιματιστικό

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.