Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ακουστικό Παρακολούθησης Στο Αυτί

ZTONE

Το Ακουστικό Παρακολούθησης Στο Αυτί Ως αξεσουάρ για τον τρόπο ζωής, αυτό το ακουστικό έρχεται με την έννοια του κοσμήματος. Αποτελείται από μια ευρεσιτεχνία σε εκκρεμότητα άκρη του αυτιού που το σώμα έχει σχήμα στο αυτί. Το εκτεταμένο εύκαμπτο άκρο του αυτιού βελτιώνει τη σταθερότητα στο αυτί υποστηρίζοντας την ακμή του αυτιού. Η εφεύρεση κατασκευάζεται από σιλικόνη για ενίσχυση της μέγιστης ευελιξίας. Το τμήμα κεφαλής σχήματος μανιταριού έχει σχεδιαστεί για να ασφαλίζει μέσα στο κανάλι του αυτιού, έτσι ώστε να παρέχει την καλύτερη στεγανοποίηση από τον εξωτερικό θόρυβο. Παρέχει μια οικονομική λύση σε αντικατάσταση της προσαρμοσμένης οθόνης premium κόστους, αλλά παρέχει την πιο ακριβή αναπαραγωγή ήχου.

Όνομα έργου : ZTONE, Όνομα σχεδιαστών : IMEGO Infinity LLC, Όνομα πελάτη : I-MEGO.

ZTONE Το Ακουστικό Παρακολούθησης Στο Αυτί

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.