Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ακουστικό Παρακολούθησης Στο Αυτί

ZTONE

Το Ακουστικό Παρακολούθησης Στο Αυτί Ως αξεσουάρ για τον τρόπο ζωής, αυτό το ακουστικό έρχεται με την έννοια του κοσμήματος. Αποτελείται από μια ευρεσιτεχνία σε εκκρεμότητα άκρη του αυτιού που το σώμα έχει σχήμα στο αυτί. Το εκτεταμένο εύκαμπτο άκρο του αυτιού βελτιώνει τη σταθερότητα στο αυτί υποστηρίζοντας την ακμή του αυτιού. Η εφεύρεση κατασκευάζεται από σιλικόνη για ενίσχυση της μέγιστης ευελιξίας. Το τμήμα κεφαλής σχήματος μανιταριού έχει σχεδιαστεί για να ασφαλίζει μέσα στο κανάλι του αυτιού, έτσι ώστε να παρέχει την καλύτερη στεγανοποίηση από τον εξωτερικό θόρυβο. Παρέχει μια οικονομική λύση σε αντικατάσταση της προσαρμοσμένης οθόνης premium κόστους, αλλά παρέχει την πιο ακριβή αναπαραγωγή ήχου.

Όνομα έργου : ZTONE, Όνομα σχεδιαστών : IMEGO Infinity LLC, Όνομα πελάτη : I-MEGO.

ZTONE Το Ακουστικό Παρακολούθησης Στο Αυτί

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.