Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ακουστικό Παρακολούθησης Στο Αυτί

ZTONE

Το Ακουστικό Παρακολούθησης Στο Αυτί Ως αξεσουάρ για τον τρόπο ζωής, αυτό το ακουστικό έρχεται με την έννοια του κοσμήματος. Αποτελείται από μια ευρεσιτεχνία σε εκκρεμότητα άκρη του αυτιού που το σώμα έχει σχήμα στο αυτί. Το εκτεταμένο εύκαμπτο άκρο του αυτιού βελτιώνει τη σταθερότητα στο αυτί υποστηρίζοντας την ακμή του αυτιού. Η εφεύρεση κατασκευάζεται από σιλικόνη για ενίσχυση της μέγιστης ευελιξίας. Το τμήμα κεφαλής σχήματος μανιταριού έχει σχεδιαστεί για να ασφαλίζει μέσα στο κανάλι του αυτιού, έτσι ώστε να παρέχει την καλύτερη στεγανοποίηση από τον εξωτερικό θόρυβο. Παρέχει μια οικονομική λύση σε αντικατάσταση της προσαρμοσμένης οθόνης premium κόστους, αλλά παρέχει την πιο ακριβή αναπαραγωγή ήχου.

Όνομα έργου : ZTONE, Όνομα σχεδιαστών : IMEGO Infinity LLC, Όνομα πελάτη : I-MEGO.

ZTONE Το Ακουστικό Παρακολούθησης Στο Αυτί

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.