Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Δημιουργικός Εσωτερικός Σχεδιασμός Γραφείου

Reckitt Benckiser office design

Ο Δημιουργικός Εσωτερικός Σχεδιασμός Γραφείου Το αίτημα του πελάτη ήταν να σχεδιάσετε ένα εντελώς συνεχές, ανοιχτό, μοντέρνο γραφείο. Υπενθυμίστηκε ότι ο φωτισμός είναι πολύ καλός και εκμεταλλευτείτε οπτικά όλους τους υπέροχους χώρους Μην σφραγίζετε. Τμήμα της τραπεζαρίας και της ανοιχτής κουζίνας προσπαθήσαμε να κάνουμε τους υπαλλήλους να νιώσουν μια μοντέρνα καφετέρια. Με την εισαγωγή της ομάδας RB, ένα περιβάλλον σοφίτας και τα χρώματα της εταιρείας, ψηφίστηκαν ομόφωνα στο εσωτερικό σχέδιο ενός στυλ art street.

Όνομα έργου : Reckitt Benckiser office design, Όνομα σχεδιαστών : Zoltan Madosfalvi, Όνομα πελάτη : .

Reckitt Benckiser office design Ο Δημιουργικός Εσωτερικός Σχεδιασμός Γραφείου

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.