Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Δημιουργικός Εσωτερικός Σχεδιασμός Γραφείου

Reckitt Benckiser office design

Ο Δημιουργικός Εσωτερικός Σχεδιασμός Γραφείου Το αίτημα του πελάτη ήταν να σχεδιάσετε ένα εντελώς συνεχές, ανοιχτό, μοντέρνο γραφείο. Υπενθυμίστηκε ότι ο φωτισμός είναι πολύ καλός και εκμεταλλευτείτε οπτικά όλους τους υπέροχους χώρους Μην σφραγίζετε. Τμήμα της τραπεζαρίας και της ανοιχτής κουζίνας προσπαθήσαμε να κάνουμε τους υπαλλήλους να νιώσουν μια μοντέρνα καφετέρια. Με την εισαγωγή της ομάδας RB, ένα περιβάλλον σοφίτας και τα χρώματα της εταιρείας, ψηφίστηκαν ομόφωνα στο εσωτερικό σχέδιο ενός στυλ art street.

Όνομα έργου : Reckitt Benckiser office design, Όνομα σχεδιαστών : Zoltan Madosfalvi, Όνομα πελάτη : .

Reckitt Benckiser office design Ο Δημιουργικός Εσωτερικός Σχεδιασμός Γραφείου

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.