Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Δημιουργικός Εσωτερικός Σχεδιασμός Γραφείου

Reckitt Benckiser office design

Ο Δημιουργικός Εσωτερικός Σχεδιασμός Γραφείου Το αίτημα του πελάτη ήταν να σχεδιάσετε ένα εντελώς συνεχές, ανοιχτό, μοντέρνο γραφείο. Υπενθυμίστηκε ότι ο φωτισμός είναι πολύ καλός και εκμεταλλευτείτε οπτικά όλους τους υπέροχους χώρους Μην σφραγίζετε. Τμήμα της τραπεζαρίας και της ανοιχτής κουζίνας προσπαθήσαμε να κάνουμε τους υπαλλήλους να νιώσουν μια μοντέρνα καφετέρια. Με την εισαγωγή της ομάδας RB, ένα περιβάλλον σοφίτας και τα χρώματα της εταιρείας, ψηφίστηκαν ομόφωνα στο εσωτερικό σχέδιο ενός στυλ art street.

Όνομα έργου : Reckitt Benckiser office design, Όνομα σχεδιαστών : Zoltan Madosfalvi, Όνομα πελάτη : .

Reckitt Benckiser office design Ο Δημιουργικός Εσωτερικός Σχεδιασμός Γραφείου

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.