Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εφαρμογή Ρολογιού

Dominus plus

Η Εφαρμογή Ρολογιού Το Dominus plus εκφράζει τον χρόνο με έναν πρωτότυπο τρόπο. Όπως κουκκίδες σε κομμάτια ντόμινο αντιπροσωπεύουν τρεις ομάδες κουκκίδων: ώρες, δεκάδες λεπτά και λεπτά. Η ώρα της ημέρας μπορεί να διαβαστεί από το χρώμα των κουκκίδων: πράσινο για AM; κίτρινο για PM. Η εφαρμογή περιέχει χρονοδιακόπτη, ξυπνητήρι και κτύπους. Όλες οι λειτουργίες πλοηγούνται αγγίζοντας διακριτές γωνίες. Είχε ένα πρωτότυπο και καλλιτεχνικό σχέδιο που παρουσιάζει το πραγματικό πρόσωπο του χρόνου του 21ου αιώνα. Έχει σχεδιαστεί σε μια όμορφη συμβίωση με τις θήκες φορητών συσκευών της Apple. Έχει μια απλή διεπαφή με λίγες μόνο απαραίτητες λέξεις για τη λειτουργία του.

Όνομα έργου : Dominus plus, Όνομα σχεδιαστών : Albert Salamon, Όνομα πελάτη : .

Dominus plus Η Εφαρμογή Ρολογιού

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.