Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εφαρμογή Ρολογιού

Dominus plus

Η Εφαρμογή Ρολογιού Το Dominus plus εκφράζει τον χρόνο με έναν πρωτότυπο τρόπο. Όπως κουκκίδες σε κομμάτια ντόμινο αντιπροσωπεύουν τρεις ομάδες κουκκίδων: ώρες, δεκάδες λεπτά και λεπτά. Η ώρα της ημέρας μπορεί να διαβαστεί από το χρώμα των κουκκίδων: πράσινο για AM; κίτρινο για PM. Η εφαρμογή περιέχει χρονοδιακόπτη, ξυπνητήρι και κτύπους. Όλες οι λειτουργίες πλοηγούνται αγγίζοντας διακριτές γωνίες. Είχε ένα πρωτότυπο και καλλιτεχνικό σχέδιο που παρουσιάζει το πραγματικό πρόσωπο του χρόνου του 21ου αιώνα. Έχει σχεδιαστεί σε μια όμορφη συμβίωση με τις θήκες φορητών συσκευών της Apple. Έχει μια απλή διεπαφή με λίγες μόνο απαραίτητες λέξεις για τη λειτουργία του.

Όνομα έργου : Dominus plus, Όνομα σχεδιαστών : Albert Salamon, Όνομα πελάτη : .

Dominus plus Η Εφαρμογή Ρολογιού

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.