Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εφαρμογή Ρολογιού

Dominus plus

Η Εφαρμογή Ρολογιού Το Dominus plus εκφράζει τον χρόνο με έναν πρωτότυπο τρόπο. Όπως κουκκίδες σε κομμάτια ντόμινο αντιπροσωπεύουν τρεις ομάδες κουκκίδων: ώρες, δεκάδες λεπτά και λεπτά. Η ώρα της ημέρας μπορεί να διαβαστεί από το χρώμα των κουκκίδων: πράσινο για AM; κίτρινο για PM. Η εφαρμογή περιέχει χρονοδιακόπτη, ξυπνητήρι και κτύπους. Όλες οι λειτουργίες πλοηγούνται αγγίζοντας διακριτές γωνίες. Είχε ένα πρωτότυπο και καλλιτεχνικό σχέδιο που παρουσιάζει το πραγματικό πρόσωπο του χρόνου του 21ου αιώνα. Έχει σχεδιαστεί σε μια όμορφη συμβίωση με τις θήκες φορητών συσκευών της Apple. Έχει μια απλή διεπαφή με λίγες μόνο απαραίτητες λέξεις για τη λειτουργία του.

Όνομα έργου : Dominus plus, Όνομα σχεδιαστών : Albert Salamon, Όνομα πελάτη : .

Dominus plus Η Εφαρμογή Ρολογιού

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.