Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπέζι

Grid

Τραπέζι Το πλέγμα είναι ένας πίνακας σχεδιασμένος από ένα σύστημα πλέγματος που εμπνεύστηκε από την παραδοσιακή κινεζική αρχιτεκτονική, όπου ένας τύπος ξύλινης κατασκευής που ονομάζεται Dougong (Dou Gong) χρησιμοποιείται σε διάφορα μέρη ενός κτηρίου. Με τη χρήση παραδοσιακής αλληλοσυνδεόμενης δομής ξύλου, η συναρμολόγηση του τραπεζιού είναι επίσης η διαδικασία εκμάθησης της δομής και της εμπειρίας της ιστορίας. Η δομή στήριξης (Dou Gong) είναι κατασκευασμένη από αρθρωτά μέρη που μπορούν εύκολα να αποσυναρμολογηθούν σε ανάγκη αποθήκευσης.

Σειρά Επίπλων

Sama

Σειρά Επίπλων Το Sama είναι μια αυθεντική σειρά επίπλων που προσφέρει λειτουργικότητα, συναισθηματική εμπειρία και μοναδικότητα μέσω των ελάχιστων, πρακτικών μορφών και του ισχυρού οπτικού εφέ. Η πολιτιστική έμπνευση που αντλείται από την ποίηση των περιστρεφόμενων φορεμάτων που φοριούνται σε τελετές Sama ερμηνεύεται εκ νέου στο σχεδιασμό της μέσω ενός παιχνιδιού τεχνικών γεωμετρίας κωνικού και κάμψης μετάλλων. Η γλυπτική στάση της σειράς συνδυάζεται με απλότητα σε υλικά, φόρμες και τεχνικές παραγωγής, για να προσφέρει λειτουργική & amp; αισθητικά οφέλη. Το αποτέλεσμα είναι μια μοντέρνα σειρά επίπλων που παρέχει μια ξεχωριστή πινελιά στους χώρους διαβίωσης.

Ο Έξυπνος Μύλος Κουζίνας

FinaMill

Ο Έξυπνος Μύλος Κουζίνας Το FinaMill είναι ένας ισχυρός μύλος κουζίνας με εναλλάξιμους και επαναπληρώσιμους μπαχαρικούς. Το FinaMill είναι ο εύκολος τρόπος ανύψωσης του μαγειρέματος με την τολμηρή γεύση των φρεσκοτριμμένων μπαχαρικών. Απλώς γεμίστε τους επαναχρησιμοποιούμενους λοβούς με αποξηραμένα μπαχαρικά ή βότανα, τραβήξτε έναν λοβό στη θέση του και αλέστε την ακριβή ποσότητα μπαχαρικού που χρειάζεστε με το πάτημα ενός κουμπιού. Ανταλλάξτε λοβό μπαχαρικών με μερικά μόνο κλικ και συνεχίστε να μαγειρεύετε. Είναι το μύλο για όλα τα μπαχαρικά σας.

Το Follow Focus Ad-On

ND Lens Gear

Το Follow Focus Ad-On Το ND LensGear προσαρμόζει με ακρίβεια τους εγωκεντρικούς φακούς με διαφορετικές διαμέτρους. Η σειρά ND LensGear καλύπτει όλους τους φακούς όπως δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο LensGear. Χωρίς κοπή και χωρίς κάμψη: Όχι περισσότερα βιδωτά προγράμματα οδήγησης, φθαρμένες ζώνες ή ενοχλητικά υπολείμματα ιμάντων που προεξέχουν. Όλα ταιριάζουν σαν γοητεία. Και ένα άλλο πλεονέκτημα, χωρίς εργαλεία! Χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό του, επικεντρώνεται απαλά και σταθερά γύρω από το φακό.

Σύστημα Προσαρμογέα Για Επαγγελματική Μαγνητοσκόπηση

NiceDice

Σύστημα Προσαρμογέα Για Επαγγελματική Μαγνητοσκόπηση Το NiceDice-System είναι ο πρώτος προσαρμογέας πολλαπλών λειτουργιών στη βιομηχανία φωτογραφικών μηχανών. Το καθιστά αρκετά ευχάριστο να συνδέσετε εξοπλισμό με διαφορετικά πρότυπα τοποθέτησης από διαφορετικές μάρκες - όπως φώτα, οθόνες, μικρόφωνα και πομπούς - σε μια κάμερα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που πρέπει να είναι ανάλογα με την κατάσταση. Ακόμη και νέα αναπτυσσόμενα πρότυπα συναρμολόγησης ή εξοπλισμός που αγοράστηκε πρόσφατα μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα στο σύστημα ND, απλώς με τη λήψη νέου προσαρμογέα

Φωτιστικό

vanory Estelle

Φωτιστικό Η Estelle συνδυάζει τον κλασικό σχεδιασμό με τη μορφή ενός κυλινδρικού, χειροποίητου γυάλινου σώματος με την πρωτοποριακή τεχνολογία φωτισμού που παράγει τρισδιάστατα εφέ φωτισμού στο υφασμάτινο αμπαζούρ. Σχεδιασμένο σκόπιμα για να μετατρέπει τις διαθέσεις φωτισμού σε συναισθηματική εμπειρία, το Estelle προσφέρει μια άπειρη ποικιλία στατικών και δυναμικών διαθέσεων που παράγουν κάθε είδους χρώματα και μεταβάσεις, που ελέγχονται μέσω μιας οθόνης αφής στο φωτιστικό ή μιας εφαρμογής smartphone.