Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συσκευή Ασφαλείας

G2 Face Recognition

Η Συσκευή Ασφαλείας Η υψηλή ποιότητα υλικών και η απλότητα του σχεδιασμού καθιστούν αυτήν τη συσκευή αναγνώρισης προσώπου ασφαλείας φανταχτερή, κομψή και στιβαρή. Προηγμένη τεχνολογία στο εσωτερικό για να γίνει μια από τις ταχύτερες στον κόσμο και πολύ ακριβής, κανείς δεν μπορεί να εξαπατήσει τον αλγόριθμό της. Αδιάβροχο προϊόν με ατμόσφαιρα που φωτίζεται στην πίσω πλευρά για να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα διάθεσης ακόμη και στο πιο κρύο γραφείο. Το συμπαγές μέγεθος το καθιστά κατάλληλο σχεδόν παντού και το σχήμα του επιτρέπει να τοποθετείται οριζόντια ή κάθετα.

Όνομα έργου : G2 Face Recognition, Όνομα σχεδιαστών : Nicola Zanetti, Όνομα πελάτη : T&D technology Shanghai co Ltd.

G2 Face Recognition Η Συσκευή Ασφαλείας

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.