Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Καλούπι Πάγου

Icy Galaxy

Το Καλούπι Πάγου Η φύση ήταν ανέκαθεν μια από τις σημαντικότερες πηγές έμπνευσης για τους σχεδιαστές. Η ιδέα ήρθε στο μυαλό των σχεδιαστών εξετάζοντας το χώρο και την εικόνα του Milk Way Galaxy. Η πιο σημαντική πτυχή σε αυτό το σχέδιο ήταν να δημιουργήσετε μια μοναδική φόρμα. Πολλά σχέδια που είναι στην αγορά επικεντρώνονται στην παραγωγή του πιο καθαρού πάγου, αλλά σε αυτό το παρουσιαζόμενο σχέδιο, οι σχεδιαστές επικεντρώθηκαν σκόπιμα στις μορφές που κατασκευάζονται από τα ορυκτά ενώ το νερό μετατρέπεται σε πάγο, για να είναι πιο σαφές οι σχεδιαστές μετέτρεψαν ένα φυσικό ελάττωμα σε ένα όμορφο αποτέλεσμα. Αυτός ο σχεδιασμός δημιουργεί μια σπειροειδή σφαιρική μορφή.

Όνομα έργου : Icy Galaxy, Όνομα σχεδιαστών : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Όνομα πελάτη : Creator studio.

Icy Galaxy Το Καλούπι Πάγου

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.