Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Αυτόματη Μηχανή Καφέ

F11

Η Αυτόματη Μηχανή Καφέ Απλές και κομψές, καθαρές γραμμές και υψηλής ποιότητας υλικά φινίρισμα κάνουν το σχεδιασμό F11 να ταιριάζει σε επαγγελματικά και οικιακά περιβάλλοντα. Η πλήρης έγχρωμη οθόνη αφής 7 "είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση και διαισθητική. Το F11 είναι ένα μηχάνημα" one touch "όπου μπορείτε να προσαρμόσετε τα προτιμώμενα ποτά σας για γρήγορη επιλογή. Η μεγεθυμένη χοάνη φασολιών, η δεξαμενή νερού και το δοχείο γείωσης είναι διαθέσιμα για να αντιμετωπίσουν την ώρα αιχμής Η πατενταρισμένη μονάδα παρασκευής μπορεί να προσφέρει εσπρέσο υπό πίεση ή κανονικό καφέ χωρίς πίεση και το άρωμα είναι εγγυημένο από κεραμικές επίπεδες λεπίδες.

Όνομα έργου : F11, Όνομα σχεδιαστών : Nicola Zanetti, Όνομα πελάτη : Dr Coffee.

F11 Η Αυτόματη Μηχανή Καφέ

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.