Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Εξελισσόμενα Έπιπλα

dotdotdot.frame

Τα Εξελισσόμενα Έπιπλα Τα σπίτια μεγαλώνουν μικρότερα, επομένως χρειάζονται ελαφριά έπιπλα που είναι ευέλικτα. Το Dotdotdot.Frame είναι το πρώτο κινητό, προσαρμόσιμο σύστημα επίπλων στην αγορά. Αποτελεσματικό και συμπαγές, το πλαίσιο μπορεί να στερεωθεί στον τοίχο ή να κλίνει πάνω του για εύκολη τοποθέτηση γύρω από το σπίτι. Και η δυνατότητα προσαρμογής του προέρχεται από τις 96 τρύπες και από μια επεκτατική γκάμα αξεσουάρ για να τις προσαρμόσετε. Χρησιμοποιήστε ένα ή ενώστε πολλά συστήματα μαζί όπως απαιτείται - υπάρχει ένας άπειρος συνδυασμός.

Όνομα έργου : dotdotdot.frame, Όνομα σχεδιαστών : Leonid Davydov, Όνομα πελάτη : dotdotdot.furniture.

dotdotdot.frame Τα Εξελισσόμενα Έπιπλα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.