Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Κάμερα Αυτοκινήτου

BlackVue DR650GW-2CH

Η Κάμερα Αυτοκινήτου Το BLackVue DR650GW-2CH είναι μια κάμερα ταμπλό επιτήρησης αυτοκινήτου με απλό, αλλά εξελιγμένο κυλινδρικό σχήμα. Η τοποθέτηση της μονάδας είναι εύκολη και χάρη στην περιστροφή 360 μοιρών είναι εξαιρετικά ρυθμιζόμενη. Η εγγύτητα της κάμερας στο παρμπρίζ ελαχιστοποιεί τις δονήσεις και τη λάμψη και επιτρέπει ακόμη πιο ομαλή και πιο σταθερή εγγραφή. Μετά από μια εμπεριστατωμένη έρευνα για να βρείτε το τέλειο γεωμετρικό σχήμα που θα μπορούσε να ταιριάζει αρμονικά με τα χαρακτηριστικά, το κυλινδρικό σχήμα που παρείχε τα στοιχεία τόσο της σταθερότητας όσο και της προσαρμοστικότητας επιλέχθηκε για αυτό το έργο.

Σκαμνί

Tri

Σκαμνί Το σκαμνί σε φυσικό κέδρο κέδρου επεξεργασμένο με μηχανήματα CNC και το χέρι τελείωσε η ιδιαιτερότητα είναι ότι σχηματίζεται από ένα μπλοκ από κέδρο από μασίφ ξύλο, η επιφάνεια 50 x 50 που δεν έχει υποστεί επεξεργασία γυαλίζεται με το χέρι με τριβή γυαλόχαρτου που κάνει ματ επιφάνεια και ομαλή στην αφή και ενισχύει την φόρμες και το χρωματικό σχήμα ενός ξύλου κέδρου είναι να έχει ένα φυσικό λάδι που το προστατεύει και το καθιστά λειτουργικό αντικείμενο και πρακτικό στη συντήρησή του, ένα μαλακό σχέδιο που ενισχύει το φυσικό υλικό με την προσθήκη του αρώματός του, μπορείτε να μιλήσετε για την αισθητική αφή , άνεση και άρωμα.

Το Βάζο

Flower Shaper

Το Βάζο Αυτές οι σειρές αγγείων είναι το αποτέλεσμα του πειραματισμού με τις δυνατότητες και τους περιορισμούς του πηλού και έναν αυτο-κατασκευασμένο εκτυπωτή πηλού 3D. Ο πηλός είναι μαλακός και εύκαμπτος όταν είναι υγρός, αλλά γίνεται σκληρός και εύθραυστος όταν στεγνώσει. Μετά τη θέρμανση σε κλίβανο, ο πηλός μετατρέπεται σε ανθεκτικό, αδιάβροχο υλικό. Το επίκεντρο είναι η δημιουργία ενδιαφέρων σχημάτων και υφών που είναι δύσκολο και χρονοβόρο να γίνουν ή ακόμη και να μην μπορούν να γίνουν χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους. Το υλικό και η μέθοδος καθόρισαν τη δομή, την υφή και τη μορφή. Όλοι εργάζονται μαζί για να βοηθήσουν στη διαμόρφωση των λουλουδιών. Δεν προστέθηκαν άλλα υλικά.

Το Παιχνίδι

Mini Mech

Το Παιχνίδι Εμπνευσμένο από την ευέλικτη φύση των αρθρωτών δομών, το Mini Mech είναι μια συλλογή από διαφανή μπλοκ που μπορούν να συναρμολογηθούν σε πολύπλοκα συστήματα. Κάθε μπλοκ περιέχει μια μηχανική μονάδα. Λόγω του καθολικού σχεδιασμού συνδέσμων και μαγνητικών συνδετήρων, μπορεί να γίνει μια ατελείωτη ποικιλία συνδυασμών. Αυτός ο σχεδιασμός έχει ταυτόχρονα εκπαιδευτικούς και ψυχαγωγικούς σκοπούς. Στοχεύει στην ανάπτυξη της δύναμης της δημιουργίας και επιτρέπει στους νέους μηχανικούς να δουν τον πραγματικό μηχανισμό κάθε μονάδας ξεχωριστά και συλλογικά στο σύστημα.

Βρύση

Aluvia

Βρύση Ο σχεδιασμός της Aluvia εμπνέεται από την αλλουβιακή διάβρωση, σχηματίζοντας νερό απαλές σιλουέτες στους βράχους με το χρόνο και την επιμονή. Ακριβώς όπως τα βότσαλα στο ποτάμι, η απαλότητα και οι φιλικές καμπύλες στο σχεδιασμό της λαβής γοητεύουν τον χρήστη σε μια αβίαστη λειτουργία. Οι προσεκτικά σχεδιασμένες μεταβάσεις επιτρέπουν στο φως να κινείται άνετα κατά μήκος των επιφανειών, δίνοντας έτσι σε κάθε προϊόν μια αρμονική εμφάνιση.

Φορητός Πίνακας

Ultraleggera

Φορητός Πίνακας Στον χώρο διαβίωσης του χρήστη, θα είναι σε θέση να αναλάβει το καθήκον ενός τραπεζιού καφέ και να καλύψει τις ανάγκες τοποθέτησης, αποχώρησης, έχοντας κατά νου ορισμένα αντικείμενα. Δεν είναι μόνο σχεδιασμένο για χρήση φορητού υπολογιστή, αλλά μπορεί να είναι λιγότερο συγκεκριμένο για χρήση φορητού υπολογιστή. Μπορεί να επιτρέψει διαφορετικές θέσεις καθισμάτων χωρίς να περιορίσει την κινητικότητα κατά τη χρήση στο γόνατο. Εν ολίγοις, μια επίπλωση σπιτιού που δεν προορίζεται για χρήση στα γόνατα, αλλά εξακολουθεί να συνιστάται η χρήση σε στιγμές που βρίσκονται σε μονάδες καθισμάτων όπως οι καναπέδες καθισμάτων βραχυπρόθεσμα.