Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Βρύση

Aluvia

Βρύση Ο σχεδιασμός της Aluvia εμπνέεται από την αλλουβιακή διάβρωση, σχηματίζοντας νερό απαλές σιλουέτες στους βράχους με το χρόνο και την επιμονή. Ακριβώς όπως τα βότσαλα στο ποτάμι, η απαλότητα και οι φιλικές καμπύλες στο σχεδιασμό της λαβής γοητεύουν τον χρήστη σε μια αβίαστη λειτουργία. Οι προσεκτικά σχεδιασμένες μεταβάσεις επιτρέπουν στο φως να κινείται άνετα κατά μήκος των επιφανειών, δίνοντας έτσι σε κάθε προϊόν μια αρμονική εμφάνιση.

Όνομα έργου : Aluvia, Όνομα σχεδιαστών : Corona, Όνομα πελάτη : Corona.

Aluvia Βρύση

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.