Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Παιχνίδι

Mini Mech

Το Παιχνίδι Εμπνευσμένο από την ευέλικτη φύση των αρθρωτών δομών, το Mini Mech είναι μια συλλογή από διαφανή μπλοκ που μπορούν να συναρμολογηθούν σε πολύπλοκα συστήματα. Κάθε μπλοκ περιέχει μια μηχανική μονάδα. Λόγω του καθολικού σχεδιασμού συνδέσμων και μαγνητικών συνδετήρων, μπορεί να γίνει μια ατελείωτη ποικιλία συνδυασμών. Αυτός ο σχεδιασμός έχει ταυτόχρονα εκπαιδευτικούς και ψυχαγωγικούς σκοπούς. Στοχεύει στην ανάπτυξη της δύναμης της δημιουργίας και επιτρέπει στους νέους μηχανικούς να δουν τον πραγματικό μηχανισμό κάθε μονάδας ξεχωριστά και συλλογικά στο σύστημα.

Όνομα έργου : Mini Mech, Όνομα σχεδιαστών : Negar Rezaei & Ghazal Esmaeili, Όνομα πελάτη : Singoo Design Group.

Mini Mech Το Παιχνίδι

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.