Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Βάζο

Flower Shaper

Το Βάζο Αυτές οι σειρές αγγείων είναι το αποτέλεσμα του πειραματισμού με τις δυνατότητες και τους περιορισμούς του πηλού και έναν αυτο-κατασκευασμένο εκτυπωτή πηλού 3D. Ο πηλός είναι μαλακός και εύκαμπτος όταν είναι υγρός, αλλά γίνεται σκληρός και εύθραυστος όταν στεγνώσει. Μετά τη θέρμανση σε κλίβανο, ο πηλός μετατρέπεται σε ανθεκτικό, αδιάβροχο υλικό. Το επίκεντρο είναι η δημιουργία ενδιαφέρων σχημάτων και υφών που είναι δύσκολο και χρονοβόρο να γίνουν ή ακόμη και να μην μπορούν να γίνουν χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους. Το υλικό και η μέθοδος καθόρισαν τη δομή, την υφή και τη μορφή. Όλοι εργάζονται μαζί για να βοηθήσουν στη διαμόρφωση των λουλουδιών. Δεν προστέθηκαν άλλα υλικά.

Όνομα έργου : Flower Shaper, Όνομα σχεδιαστών : Dave Coomans and Gaudi Hoedaya, Όνομα πελάτη : xprmnt.

Flower Shaper Το Βάζο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.