Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Αποθήκη Τσαγιού

Redo

Αποθήκη Τσαγιού Η ιδέα του έργου σπάει τη μονή λειτουργία της παραδοσιακής αποθήκης και δημιουργεί μια νέα σκηνή σύμφωνα με τον τρόπο ζωής μέσω της λειτουργίας μικτής περιοχής. Ενσωματώνοντας μια συμπεριφορική εικόνα της σύγχρονης αστικής ζωής (βιβλιοθήκες, γκαλερί, αίθουσες εκθέσεων, κέντρα γευσιγνωσίας τσαγιού και ποτών), μετατρέπει έναν ενιαίο μικρο-χώρο σε μια «ανοιχτή αστική περιοχή» σε «μεγαλύτερη» κλίμακα. Το έργο προσπαθεί να συνδυάσει ιδιωτικές προσκλήσεις και μακρο-αισθητική εμπειρία δημόσιων ιδρυμάτων.

Όνομα έργου : Redo, Όνομα σχεδιαστών : Hongrui Luan / SIGNdeSIGN, Όνομα πελάτη : SIGNdeSIGN.

Redo Αποθήκη Τσαγιού

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.