Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Αποθήκη Τσαγιού

Redo

Αποθήκη Τσαγιού Η ιδέα του έργου σπάει τη μονή λειτουργία της παραδοσιακής αποθήκης και δημιουργεί μια νέα σκηνή σύμφωνα με τον τρόπο ζωής μέσω της λειτουργίας μικτής περιοχής. Ενσωματώνοντας μια συμπεριφορική εικόνα της σύγχρονης αστικής ζωής (βιβλιοθήκες, γκαλερί, αίθουσες εκθέσεων, κέντρα γευσιγνωσίας τσαγιού και ποτών), μετατρέπει έναν ενιαίο μικρο-χώρο σε μια «ανοιχτή αστική περιοχή» σε «μεγαλύτερη» κλίμακα. Το έργο προσπαθεί να συνδυάσει ιδιωτικές προσκλήσεις και μακρο-αισθητική εμπειρία δημόσιων ιδρυμάτων.

Όνομα έργου : Redo, Όνομα σχεδιαστών : Hongrui Luan / SIGNdeSIGN, Όνομα πελάτη : SIGNdeSIGN.

Redo Αποθήκη Τσαγιού

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.