Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Απεικόνιση

Anubis The Judge

Η Απεικόνιση «Anubis The Judge». Μέσω μιας ανάλυσης του σχεδιασμού, είναι προφανές ότι ο σχεδιαστής επικεντρώθηκε στα βασικά χαρακτηριστικά του Anubis ως εμβληματικό σύμβολο μιας αρχαίας και εξέχουσας εποχής. Πρόσθεσε έναν τίτλο «The Judge» πιθανότατα να απεικονίσει περισσότερη δύναμη ή δύναμη που έχει ο χαρακτήρας στο σχεδιασμό του. Σαφώς, ο σχεδιαστής πρόσθεσε βάθος και λεπτομερή προσοχή στα γεωμετρικά σύμβολα που χρησιμοποίησε σε ολόκληρο το σχέδιο. Περιέλαβε ένα σοκ τυλιγμένο στο λαιμό του χαρακτήρα, το οποίο ήταν επίσης βαρύ στην υφή.

Όνομα έργου : Anubis The Judge, Όνομα σχεδιαστών : Najeeb Omar, Όνομα πελάτη : Leopard Arts.

Anubis The Judge Η Απεικόνιση

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.