Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Απεικόνιση

Anubis The Judge

Η Απεικόνιση «Anubis The Judge». Μέσω μιας ανάλυσης του σχεδιασμού, είναι προφανές ότι ο σχεδιαστής επικεντρώθηκε στα βασικά χαρακτηριστικά του Anubis ως εμβληματικό σύμβολο μιας αρχαίας και εξέχουσας εποχής. Πρόσθεσε έναν τίτλο «The Judge» πιθανότατα να απεικονίσει περισσότερη δύναμη ή δύναμη που έχει ο χαρακτήρας στο σχεδιασμό του. Σαφώς, ο σχεδιαστής πρόσθεσε βάθος και λεπτομερή προσοχή στα γεωμετρικά σύμβολα που χρησιμοποίησε σε ολόκληρο το σχέδιο. Περιέλαβε ένα σοκ τυλιγμένο στο λαιμό του χαρακτήρα, το οποίο ήταν επίσης βαρύ στην υφή.

Όνομα έργου : Anubis The Judge, Όνομα σχεδιαστών : Najeeb Omar, Όνομα πελάτη : Leopard Arts.

Anubis The Judge Η Απεικόνιση

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.