Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σαλόνι

BeantoBar

Σαλόνι Ένα σημαντικό στοιχείο αυτού του σχεδιασμού ήταν να αναδείξει την ελκυστικότητα των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν. Το κύριο υλικό που χρησιμοποιήθηκε ήταν ο δυτικός κόκκινος κέδρος, ο οποίος χρησιμοποιείται επίσης στο πρώτο τους κατάστημα στην Ιαπωνία. Ως τρόπος εμφάνισης του υλικού, η Riki Watanabe συσσωρεύει ένα μωσαϊκό μοτίβο συγκεντρώνοντας κομμάτια ένα προς ένα σαν παρκέ, κάνοντας χρήση της ουσίας των υλικών άνισων χρωμάτων. Παρά τη χρήση των ίδιων υλικών, κόβοντάς τα, η Riki Watanabe μπόρεσε να μεταβάλει επιτυχώς τις εκφράσεις ανάλογα με τις οπτικές γωνίες.

Όνομα έργου : BeantoBar , Όνομα σχεδιαστών : Riki Watanabe, Όνομα πελάτη : JOKE..

BeantoBar  Σαλόνι

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.