Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σαλόνι

BeantoBar

Σαλόνι Ένα σημαντικό στοιχείο αυτού του σχεδιασμού ήταν να αναδείξει την ελκυστικότητα των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν. Το κύριο υλικό που χρησιμοποιήθηκε ήταν ο δυτικός κόκκινος κέδρος, ο οποίος χρησιμοποιείται επίσης στο πρώτο τους κατάστημα στην Ιαπωνία. Ως τρόπος εμφάνισης του υλικού, η Riki Watanabe συσσωρεύει ένα μωσαϊκό μοτίβο συγκεντρώνοντας κομμάτια ένα προς ένα σαν παρκέ, κάνοντας χρήση της ουσίας των υλικών άνισων χρωμάτων. Παρά τη χρήση των ίδιων υλικών, κόβοντάς τα, η Riki Watanabe μπόρεσε να μεταβάλει επιτυχώς τις εκφράσεις ανάλογα με τις οπτικές γωνίες.

Όνομα έργου : BeantoBar , Όνομα σχεδιαστών : Riki Watanabe, Όνομα πελάτη : JOKE..

BeantoBar  Σαλόνι

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.