Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Πολυλειτουργικό Κτίριο

Amadai Center

Το Πολυλειτουργικό Κτίριο Η γέννηση ακμάζει και το παράδοξο τραχύτητας / κομψότητας που αντιλαμβάνεται το ορεινό τοπικό τοπίο βρίσκεται στην καρδιά της σχεδιαστικής ιδέας. Στη γέννηση, το κεφάλι εμφανίζεται πρώτο, οπότε θάβοντας το μισό του κτιρίου το άλλο μισό φαίνεται να ξεπροβάλλει από το έδαφος. Το εννοιολογικό παράδοξο εμφανίζεται στις τεράστιες μορφές του κτιρίου που ξεφεύγουν από το πράσινο περιβάλλον του, το οποίο άνθισε από μέσα από τους διηθημένους ανοιχτούς χώρους του. Ορατότητα από πόλη σε τοποθεσία και με άλλο τρόπο, βιωσιμότητα, σχεδιασμός με βάση τα συμφραζόμενα, τοπική κληρονομιά και ενίσχυση της οικολογικής και κοινωνικές πτυχές του έργου λαμβάνουν χώρα στο σχεδιασμό

Όνομα έργου : Amadai Center, Όνομα σχεδιαστών : Notash Ghajar Dadjoo, Όνομα πελάτη : NDAStudio.

Amadai Center Το Πολυλειτουργικό Κτίριο

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.