Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Πολυλειτουργικό Κτίριο

Amadai Center

Το Πολυλειτουργικό Κτίριο Η γέννηση ακμάζει και το παράδοξο τραχύτητας / κομψότητας που αντιλαμβάνεται το ορεινό τοπικό τοπίο βρίσκεται στην καρδιά της σχεδιαστικής ιδέας. Στη γέννηση, το κεφάλι εμφανίζεται πρώτο, οπότε θάβοντας το μισό του κτιρίου το άλλο μισό φαίνεται να ξεπροβάλλει από το έδαφος. Το εννοιολογικό παράδοξο εμφανίζεται στις τεράστιες μορφές του κτιρίου που ξεφεύγουν από το πράσινο περιβάλλον του, το οποίο άνθισε από μέσα από τους διηθημένους ανοιχτούς χώρους του. Ορατότητα από πόλη σε τοποθεσία και με άλλο τρόπο, βιωσιμότητα, σχεδιασμός με βάση τα συμφραζόμενα, τοπική κληρονομιά και ενίσχυση της οικολογικής και κοινωνικές πτυχές του έργου λαμβάνουν χώρα στο σχεδιασμό

Όνομα έργου : Amadai Center, Όνομα σχεδιαστών : Notash Ghajar Dadjoo, Όνομα πελάτη : NDAStudio.

Amadai Center Το Πολυλειτουργικό Κτίριο

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.